Da li su sin pevačice Zlate Petrović Jovan Pejić i treća sestra Rodić - Nataša - u ljubavnoj vezi, pitanje je koje se ovih dana često ponavlja.

Misteriji je doprinela i činjenica da je Nataša iznenada zaključala svoj Instagram profil na kojem je, pre neki dan, objavila detalje sa jedne romantične večere. Na Natašinim slikama na Instagramu, koji je tad još bio otključan, videlo se kako sa momkom nazdravlja, a zatim i kako se drže za ruke. Detalj koji je svima privukao pažnju je ručni sat momka koji su svi povezali baš sa slikama na Jovanovom profilu.

Uzrok svemu tome krije se na žurci priređenoj još letos, u domu Goce Božinovske, kada se između dvoje mladih videlo da među njima - kako se pisalo - ima "hemije". Prema prvim izjavama, Zlata je tada rekla kako je Jovan (21) još uvek mlad dok je Nataša mnogo ozbiljnija (30). Momkov otac, poznati voditelj Zoran Pejić Peja je imao drugačiji stav i izjavio kako nije od onih očeva koji će da pametuju i da navija za svaku ljubav, ko god da se voli.

"Nataša je dobrodošla u naš dom", izjavio je Peja. Da li je došlo do novog razvoja situacije u ovoj ljubavnoj misteriji? Lepa Rodićka je zaključala svoj profil baš kad su osvanule vesti da i Zlata ipak nema ništa protiv!

"Moj sin sa kim god da je u vezi, ja sam majka koja će ga podržati, uvek ću da podržim svoju decu na njihovom putu. Šta ja znam, možda se deca i krijući vole i viđaju. Ja ne znam, ja nemam pojma", rekla je Zlata, piše Alo.

Izvor: Lepa&Srećna