Slika i prilika prave sreće, pevačica Adel (33) je juče blistala uz svog dečka Riča Pola, s kojim se pojavila na jednoj košarkaškoj utakmici.

Posle duge pauze, pevačica je izdala novi singl, a njene nedavno snimljene fotografije za naslovnu stranu Voga uzdrmale su čitav svet mode. Lepa plavuša ne krije da je vrlo zadovoljna i na profesionalnom i na privatnom planu, a zahvaljujući dijeti i vežbanju je liniju doterala kao nikad do sad

Ona je ukupno smršala 45 kilograma, ali kaže da nisu svi blagonaklono gledali na njen proces mršavljenja i da je dobijala brutalne komentare od žena. Međutim, istrajala je najviše zahvaljujući vežbanju. 

"Otkrila sam ne osećam anksioznost kad vežbam", kaže pevačica. "Što sam više vežbala, to sam se osećala jačom, pa sam počela da treniram i po dva puta dnevno. Postala sam zavisnik od vežbanja, prijalo mi je što ne provodim više toliko vremena uz mobilni telefon. Sad treniram triput dnevno - ujutru radim sa tegovima, popodne idem u šetnju ili treniram boks, a uveče imam kardio trening, uvek sa trenerima", pričala je Adel.

Adel
Profimedia 

Zahvaljujući fantastičnoj liniji, Adel sad izgleda prelepo u modnom hitu sezone - kožnim pantalonama. Odabrala je trendi boju čokolade, a utisak dopunjuju cipele sa nižom petom u istoj boji i komotni kardigan "luj viton" sa naglašenim logotipom.

Kako je izgledala Adel pre i posle dijete, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Pre i posle dijete!

 Izvor: Lepa&Srećna