Da se Snežana Đurišić i njen partner Vanja Milošević odlično slažu, otkriva i način na koji pevačica priča o njihovom odnosu. Naime, kako je Snežana u poslednje vreme promenila imidž, pa je iz pantalona, koje je najčešće nosila, prešla na haljine, mnoge je zanimalo da li je Vanja na to uticao.

"On uvek kaže da je super, voli pristojnost i svedenost kada sam ja u pitanju, a kada su druge cure u pitanju verujem da voli da je slobodnije", našalila se Snežana u jednoj emisiji koja je svojevremeno otkrila da je susret sa Vanjom bio sudbinski. Kada je nakon 36 godina skladnog braka, njen suprug Slobodan preminuo, Snežana nije ni sanjala da će doživeti ovako veliku ljubav.

"Želela sam to ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvek bio da sam za ljubav uvek otvorena, ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu", rekla je Đurišićeva nedavno za emisiji "Grand magazin", a onda i otkrila kako je zapravo upoznala Vanju.

"Ja u slučajnosti, naravno, ne verujem. U momentu kad sam bila spremna, kada sam počela da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Baćić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga. Pozvao je Anu Bekutu i mene da pevamo nekoj delagaciji i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu", izjavila je Snežana i priznala da je odmah osetila "leptiriće u stomaku".

"Ljubav je lek za sve, a najplementije je što je od boga. Zahvalna sam što imam tu priveligiju da osetim ljubav i kad je u pitanju partner i kada su u pitanju i druge stvari", rekla je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna