Slađa Delibašić i Đole Đogani pre više od dve decenije stavil su tačku na brak. Ostali su u dobrim odnosima, a pevačica je svojevremeno o rastanku govorila sa setom i priznala da je, možda, pogrešila.

"Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvek nešto iskrsne", rekla je Delibašićeva jednom prilikom za "Kurir", dok se Đole sve do sada na ovu temu nije oglašavao.

Denser je sada otvorio dušu i otkrio da je taj period za njega bio jako bolan.

"Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje, rekao je Đole u dokumentarnom filmu "Život i scena"  kada je priznao da je išao kod psihijatra.

"Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ‘Ti i treba da ideš kod psihijatra‘. Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo",  ispričao je Đogani i naglasio da je Slađa kriva za razvod.

"U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta",  kazao je Đole Đogani i otkrio koji trenutak je bio presudan:

"Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ‘Ajde lepo da završimo sa svim tim‘".

Slađa ovoga puta nije želela preterano da se osvrće na prošlost, već je kratko odgovorila da joj je najbitnije da njena porodica zna istinu.

"Njegovi intervjui i njegove žalopojke me ne zanimaju. Nemam potrebu da objašnjavam. Sve što je rekao, neka bude tako, a ja ću da ćutim. Ne mogu da se bavim pričama od pre 22 godine. Moji najbliži i ja znamo najbolje šta je bilo. To mi je bitno, da moj otac, brat i deca znamo šta se tada dešavalo", rekla je Slađa za medije.

Slađa se ne pojavljuje često u medijima, ali sudeći po njenim fotografijama i dalje vodi računa o svom izgledu.

Instagram/Sladja Delibasic Slađa Delibašić i dalje vodi računa o izgledu

Izvor: Lepa&Srećna