Kada je Đole Đogani uhvaćen, kako sa porodičnom prijateljicom razmenjuje poljubac u svom automobilu, činilo se da je stavio tačku na višegodišnju ljubav sa Vesnom. Ipak, pevačica je odlučila da suprugu sve oprosti, a probleme su ostavili iza sebe. Đole je sada istakao da je međusobno poštovanje tajna njihovog braka, i naglasio da je sav novac njihov zajednički i da ništa ne dele na "moje i tvoje".

"Svi na prvo mesto stavljaju ljubav, ali ja uvek ističem poštovanje. Ljubav bez poštovanja ne postoji jer ti prvo moraš da ceniš tu osobu koju si odabrao za životnog saputnika. S tobom osobom moraš da rasteš i pratiš je, kao i ona tebe. Nema više „tvoje, moje“, sve je zajedničko, novčanik je samo jedan. Treba da voliš sve mane i vrline, odnosno da prihvatiš", rekao je Đole za Nova.rs, a zatim se nadovezala Vesna:

"Da imate razumevanja i da budete uvek u pravu (smeh). Prepisujem sve Đoletove reči. U suštini su to sve neke stvari. Zajedno smo sazrevali i imamo isti cilj. Puno pričamo, a priča je mnogo važna. Ako vašem partneru ne kažete neki problem, misliće da se to podrazumeva i nastaviće da radi. Neće više biti momenata za razgovor jer ćete pregoreti. Razgovorom se rešava sve, i dobro i loše. Mi pričamo o svemu, oko vaspitanja dece, škole, sistema, nastupa… Oko svega. Ćutanje je najveći problem u braku", rekla je Vesna.

 Izvor: Lepa&Srećna