Brak Vesne i Đoleta Đoganija, koji je važio za jedan od najstabilnijih na našoj javnoj sceni, nedavno je uzdrman pričama o denserovom neverstvu. Njega je ekipa emisije "Paparaco lov" snimila kako se ljubi s nepoznatom ženom u svom autu. Vesni nije bilo prijatno kada je videla snimak, ali smatra da njen suprug ne ume da laže.

"Oblio me je hladan znoj! Pomislila sam šta je, bre, ovo?! Đole je bio u studiju, pa sam izgorela dok sam čekala da se vrati, jer sam pomislila da su se poljubili. Prvo mi je prolazilo kroz glavu : ‘ Ne, ne mogu da verujem da mi je ovo uradio', a potom: ‘Ma nema šanse, ne bi on to meni ‘, pa onda: “ ‘Nikad ne reci nikad, ali da ima tajnu vezu ja bih to osetila' . Ne bi mogao da laže da sedi na dve stolice, jer ne ume da laže, a da se ne spetlja", isričala je Đoganijeva. Posle saznanja da joj je muž možda neveran, ona je jedva čekala da se on vrati kući.

"Kad je došao kući pitala sam: ‘Da li imaš nešto da mi kažeš? ‘. Rekao mi je da nema. To mi je bilo dovoljno. Mada, šta ti je moć ubeđivanja. Kada su na TV-u 30 puta vraćali taj poljubac rekla sam mu: “Koliko gladam, sada i ja verujem da te je poljubila”, a Đole je uzeo novine da me gađa i kaže: ‘Ti nisi normalna ‘", ispričala je za Informer i dodala da su je na društvenim mrežama nazivali svakakvim imenima jer je rešila da stane uz supruga.

"Ispod svake objave mi stiže da sam glupo žensko, glupača… ali ne smatram da oni vređaju mene, već da su to njihove frustracije i strahovi. Da me je Đole stvarno prevario ostavila bih ga, ja sam surova po tom pitanju, a i on ne bi ostao sa mnom da ima drugu", tvrdi Vesna.

  Izvor: Lepa&Srećna