Pevačica Vesna Đogani za dobar izgled može da zahvali dobroj genetici, redovnom treningu i disciplini. Ipak, i njoj se dogodilo da nabaci nekoliko kilorama viška, koje je dobila usled stresa.

"Prošle godine sam od čitavog stresa kuburila s kliogramima i nečemu na stomaku, ne znam kako bih to nazvala, da li je salo ili nešto drugo u pitanju. A ipak s druge strane sve vreme sam trenirala i bila fizički aktivna", rekla je Vesna koja poslednje dve godine redovno vežba.

"Prvo sam krenula sa dva treninga tokom nedelje, jer pre toga nisam ništa trenirala. Kasnije smo dodale tri treninga nedeljno i tako smo trenirale sve jače i jače. Hoću da kažem da je fizička aktivnost jako bitna. Zdrav tuh i trening su bitna stavka. Svako neka oslušuje sebe, svoje telo i potrebe", kaže Vesna koja ishranu nije korigovala.

"Ako mi se jede nešto kalorično poješću to u tom trenutku a kajaću se posle. Jedino zbog svog posla ne smem da pijem gazirano, zbog glasa. Jedem girckalice, sve i svašta. Kada vidim da sam preterala doziram određene namirnice", kaže Đoganijeva.

  Izvor: Lepa&Srećna/Zdrav Život