Trend da javne ličnost iznose detalje iz privatnog života je, čini se, potpuno prevaziđen, pa se sve uglavnom svodi na nivo nagađanja. Dajana Paunović, otkako se razvela od Žike Jakšića, biranim rečima je govorila o svom emotivnom životu - nagoveštavajući da je ispunjena, ali ne precizirajući da li postoji muškarac koji ju je osvojio.

Ipak, jedan trenutak nepažnje u emisiji kod Sanje Marinković bio je dovoljan da oda i više nego što je želela. Odgovarajući Sanji na pitanje o sasvim drugoj temi odala je informacije koje voditeljki nisu promakle.

 "Nisam bila željna ničega u životu, ni pored svojih roditelja, ni pored bivšeg partnera kao i pored sadašnjeg",  rekla je Dajana voditeljki koja je bila veoma iznenađena onim što je čula, a Dajana je pocrvenela i pokušala da pređe na drugu temu. "Dobro, Sanja...", u prevodu "uhvatila si me", rekla je postiđeno Dajana. 

Dajana Paunović i Žika Jakšić bili su sedam godina u braku, ali su i nakon razvoda ostali u odličnim odnosima, pre svega, zbog sina Dušana.

"Moj bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život. Čuvamo jedno drugo. Mi nismo bračni partneri, nismo jedno za drugo, ali smo roditelji istog deteta. Najveća Dušanova sreća jeste da se mi volimo. Ali i da nemamo sina, mi bismo jedno drugo poštovali jer smo proveli jedan izvestan period zajedno i mene asociraju samo lepe stvari na to vreme", rekla je jednom prilikom za "Blic" Dajana.

Izvor: Lepa&Srećna