Ljubomir Bandović se s izabranicom Tatjanom venčao 2004. godine i dugo su slovili za skladan par. Glumac, koji može da se pohvali velikim glumačkim umećem, o privatnom životu nije često govorio ali je jednom prilikom ispričao da su se supruga i on godinama borili za potomstvo, te i da su, ukoliko ne dobiju dete biološkim putem, bili spremni i na usvajanje.

"Tanja i ja imamo po 40 godina, al ekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv...",  izjavio je Bandović svojevremeno za "Stori", kada je i otkrio da njegova žena bila u drugom stanju, ali da je trudnoća prekinuta.

 "Dete je naša želja, kao budući roditelji obradovali smo se činjenici, ali nismo se istraumirali kad se to okončalo. Dugo smo čekali, dugo se nadali i desilo se... Nažalost, prekinuta je bila trudnoća", kazao je tada.

Od tada nije govorio o braku a gostujući u emisji kod Vesne Dedić na pitanje voditeljke da li njegova supruga ima problema sa njim oko obavljanja kućnih poslova, Bandović je iznenadio odgovorom:

"Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni ima sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao i svi normalni ljudi", rekao je glumac.

Izvor: Lepa&Srećna