Pevačica Slađa Delibašić nakon nekoliko ljubavnih brodoloma privatni život čuva daleko od očiju medija. Zaljubljena je već neko vreme ali nema potrebu da svoju sreću deli s javnošću. O emotivnom partneru ne želi da govori, ali je potvrdila da je najzad pronašla pravu ljubav.

"Pronašla sam pravu ljubav, i... Jesam, već davno",  otkrila je Slađa u jednoj emisiji.

Slađa je pre skoro dve decenije stavila tačku na brak sa denserom Đoletom Đoganijem, sa kojim je bez obzira na sve i danas u dobrim odnosima.

"Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvek nešto iskrsne", rekla je Delibašićeva, koja je sreću nakon razvoda potražila pokraj Igora Matića.

Međutim, i ta ljubav se okončala raskidom, a Slađa je svojevremeno ispričala da je Igor teško podneo rastanak pa je u naletu besa potegao vatreno oružije na nju i njenog tadašnjeg dečka.

"Vanja i ja smo bili na večeri sa mojom ćerkom Silvijom i Igor je upao u taj restoran i potegao pištolj. Sav se tresao, mlatio rukama i onim pištoljem čas ka meni, čas ka Vanji. Povređena sujeta je bila u pitanju, koja je mogla da dovede do tragedije. Moja Silvija je u jednom trenutku uletela između njih dvojice i telom se postavila da zaštiti Vanju. Video sam ja da neće on da puca. Mogla sam da napravim scenu, ali to nije bila poenta. Ne možeš se igrati sa životima toliko ljudi",  rekla je ona svojevremeno.

Izvor: Lepa&Srećna