Uvek je bila u senci supruga Arsena Dedića, ali uvek je i neko posebno svetlo sijalo nad njom.

Gabi Novak je nedavno proslavila svoj 85. rođendan i svi su bili očarani što je ponovo vide, skromnu ali i veoma doteranu, kao uvek.

Prema njenim rečima, uzor joj je oduvek bila majka, rođena Nemica, koja je stalno govorila: "Uvek treba da imaš frizuru, da se namažeš. Nemoj nikome da odaješ kako se osećaš", rekla je pevačica za In magazin.

Uvek je "uredno starila", kako kaže, uvek se negovala. Nikada nije ništa radila na svom licu, ne treba stavljati nikakve filere, misli ona. Koristila je samo dečju kremu i od toga ne odustaje ni u devetoj deceniji života.

Gabi Novak
Youtube / Croatia Records 

 "Arsen je napisao u jednoj svojoj pesmi baš to, da treba uredno stariti. Meni su najgore one majke koje žele da budu mlađe od kćeri", priča Gabi. Arsen i ona su bili u braku 40 godina, a njoj je on bio treći muž.

 Pri samom upoznavanju joj je rekao da je obožava, a ostali su zajedno decenijama uprkos svim krizama, usponima i padovima.  Sa Arsenom je dobila sina Matiju koji je, takođe, veoma cenjeni muzičar.

"Ja mogu biti zaista jedna srećna osoba. Važno je da okupiš ono najmilije oko sebe to je meni važno, a rođendani i godinu idu, nažalost prebrzo", kaže diva šansonjerske muzike.

Izvor: Lepa&Srećna