Dragana Katić je silno želela da postane voditeljka i u ovoj nameri je uspela premda se majka protivila. Uspeh je potvrdila kad je napustila RTS i prešla u Grand u kojem je ostvarila veliku karijeru.

"Grand je bio potpuno drugačiji od mesta gde sam do tad radila", otkriva Dragana. "Sećam se da smo planirali emisiju Zvezdano nebo, a posao sam dobila od Saše Popovića koji je prvobitno rekao da sam debela i da ne mogu da se slikam", ispričala je za Informer.

Prema njenim rečima, o ponudi se razgovaralo u decembru 1998. godine, a samo šest meseci pre toga Dragana se porodila i dobila blizance. U trudnoći se ugojila punih 50 kilograma i to bi, zaista, mogla da bude prepreka za format emisije kakva je u Grandu planirana.

Međutim, danas popularna voditeljka koju mnoge žene vole i prate zbog stila i negovanosti, uspela je tada da vrati staru kilažu za pola godine! Pedeset kilograma je oslabila za samo šest meseci.

"Saša je pred naš susret rekao da bi mene najradije angažovao i da tu emisiju mogu da iznesem, ali da je čuo da sam debela", kaže Dragana. "Tek kad me je video i shvatio da imam opet svoju staru liniju, dao mi je posao".

Voditeljka kaže da su uslovi bili neuporedivi u odnosu na RTS. Produkcija je bila manja, ali finansijska nadoknada daleko veća. "Tvrdim da je u to vreme to bio najveći voditeljski transfer. Dobila sam od Saše odličnu ponudu! Ne mogu da kažem koliko novca je u pitanju, već samo da je bila velika razlika u odnosu na platu na RTS", kaže Dragana.

ATA / Antonio Ahel Dragana Katić je doterana i u privatnom životu i na sceni!

Izvor: Lepa&Srećna