Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSLABILA 50 KILOGRAMA PA DOBILA POSAO U GRANDU: Dragana Katić prešla sa RTS kod Saše Popovića za ogroman novac

Dragana Katić je uspela da oslabi 50 kilograma pre nego što je dobila posao u Grandu! A njen prelazak sa RTS-a bio je veliki transfer!

 dragana katic portret.jpeg Izvor: ATA / Antonio Ahel

Dragana Katić je silno želela da postane voditeljka i u ovoj nameri je uspela premda se majka protivila. Uspeh je potvrdila kad je napustila RTS i prešla u Grand u kojem je ostvarila veliku karijeru.

Možda će vas zanimati

"Grand je bio potpuno drugačiji od mesta gde sam do tad radila", otkriva Dragana. "Sećam se da smo planirali emisiju Zvezdano nebo, a posao sam dobila od Saše Popovića koji je prvobitno rekao da sam debela i da ne mogu da se slikam", ispričala je za Informer.

Prema njenim rečima, o ponudi se razgovaralo u decembru 1998. godine, a samo šest meseci pre toga Dragana se porodila i dobila blizance. U trudnoći se ugojila punih 50 kilograma i to bi, zaista, mogla da bude prepreka za format emisije kakva je u Grandu planirana.

Možda će vas zanimati

Međutim, danas popularna voditeljka koju mnoge žene vole i prate zbog stila i negovanosti, uspela je tada da vrati staru kilažu za pola godine! Pedeset kilograma je oslabila za samo šest meseci.

"Saša je pred naš susret rekao da bi mene najradije angažovao i da tu emisiju mogu da iznesem, ali da je čuo da sam debela", kaže Dragana. "Tek kad me je video i shvatio da imam opet svoju staru liniju, dao mi je posao".

Voditeljka kaže da su uslovi bili neuporedivi u odnosu na RTS. Produkcija je bila manja, ali finansijska nadoknada daleko veća. "Tvrdim da je u to vreme to bio najveći voditeljski transfer. Dobila sam od Saše odličnu ponudu! Ne mogu da kažem koliko novca je u pitanju, već samo da je bila velika razlika u odnosu na platu na RTS", kaže Dragana.

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije