Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SILIKONI SU MI BILI NAJVEĆA GREŠKA U ŽIVOTU: Pevačica srećna zbog prirodnih grudi, procenat pucanja implanta zabrinjava

Pevačica Jelena Kostov prošla je kroz pravu dramu zbog silikona u grudima, evo šta sad kaže!

  Izvor: Instagram / kostovjelena, Youtube / Real Simple

Nakon operacije ugrađivanja silikona, svaka žena mora da redovno odlazi na kontrole kako bi lekari ustanovili da li je sve u redu.

Možda će vas zanimati

Baš u tome je pogrešila Jelena Kostov i, kako kaže, bila je nemarna zbog čega je došlo do pucanja silikona i teških posledica. Naime, umalo je dobila sepsu. U poslednjem trenutku su joj lekari spasli život, a evo koji simptomi mogu da budu važni:

  • promene u obliku ili veličini grudi
  • bolna probadanja koja su sve jača
  • tvrd otok

Moguće je i takozvano "tiho" pucanje silikona, a po svetskim statistikama, ono se dešava u čak 9 do 12 odsto slučajeva ako se posmatra period od 8 godina po ugradnji implanta.

Pevačica Jelena Kostov danas uživa u prirodnim grudima što pokazuju i njene najnovije slike na Instagramu, a i neke druge dame sa estrade su se odlučile na vađenje implanta.

Možda će vas zanimati

U lekarskim krugovima se sve češće analizira i grupa simptoma koju opisuju kao "bolest silikona". Nju karakterišu težak, hronični umor i bolovi. Neke od pacijentkinja koje su ugradile silikonski implant nakon operacije karcinoma dojke kažu da im je on doneo više muka nego hemioterapije. 

Žene sa silikonima često se žale na slabu koncentraciju, takozvanu "moždanu maglu", ali i loš kvalitet sna, čest osip na koži i druge tegobe.

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije