Glumac Petar Strugar je nedavno govorio o braku sa glumicom Ivanom Nikolić, iz kog ima sina Zarija. Naime, oni su se razveli 2015. godine i prema njegovim rečima ostali su u veoma dobrim odnosima, kao najbolji prijatelji. Iako već šest godina nisu u braku oni se veoma dobro slažu, ne želeći da sin zbog njihove odluke pati.

"Iskreno teško sam podneo sve to, ne toliko zbog razvoda, već zbog sina, jer više nisi sam. Zbog njega mi je taj trenutak bio težak, ali dobro, živ se čovek na sve navikne. Mislim da je najnormalnije da budem u dobrim odnosima sa suprugom od momenta kad se raziđete. Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu smo sad u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Te sve nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije nista krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje", rekao je Petar u emisiji Goce Tržan na televiziji K1.

Tom prilikom je izneo i svoje mišljenje po pitanju muško-ženskih odnosa i toga kako postupiti kada ne funkcioniše.

"Najvažnije je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve rešivo. Nema razloga da se prolongira nešto što ne ide, ili da se insistira na nečemu što ne funkcioniše."

Za njega je porodica veoma važna, a kako se on kao veoma mlad snašao u ulozi roditelja.

"Moja ideja je bila da dobijem dete, za mene je porodica jako bitna i tako su me moji vaspitali. Za to sam da mlad postaneš roditelj, jer posle imaš i više energije za to dete. Voleo bih da dobijem još dece, ali videćemo. Dosta te promeni roditeljstvo, počneš da razmišljaš drugačije. Na mene je recimo uticalo da sam počeo da podižem ručnu, da ne srljam toliko. Prosto nisi sam više i ne ide sve tek tako, moraš da razmisliš malo pre nego nešto uradiš", rekao je i dodao da li je strog prema sinu: "Bivša supruga i ja smo jednako uključeni u vaspitavanje sine, što je normalno. Treba da se poistoveti sa muškom figurom, zato dosta vremena provodimo zajedno. Umem da budem dosta strog, ne je ne, i on zna da može da plače do prekosutra, ali kapira da nema dalje. U tim situacijama mu samo odvajam da zna, da to što mu nešto ne dam, ne znači da ga ne volim".

Sa suprugom Ivanom je u braku bio nešto manje od dve godine, a sa sinom obožava da provodi vreme, što se može videti po njegovom Instagram profilu.

Nedavno je došlo do raskida izneđu poznate pevačice Milice Todorović i Petra Strugara, koji su bili nekoliko meseci u vezi. Podsetimo da se Petar proslavio ulogom Moše u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video", a nakon toga je učestvovao u velikom broju projekata.

Izvor: Lepa&Srećna