Ova žena je otišla toliko daleko da je javno priznala da želi da razori brak svog brata i njegove supruge. Naime, ona se ragistrovala na jednu društvenu mrežu i anonimno zatražila pouzdanog "razarača brakova", koji će da uništi divan odnos koji oni imaju.

Reč je o aplikaciji "Bumleu", a ljubomorna sestra je baš tu napravila nalog kako bi našla muškarca sa kojim će njena snaja da prevari muža. Na svom profilu je objavila fotografije svog brata i snaje, kao i opis detaljne usluge koju potražuje.

Opis usluge koji potražuje glasi: "Moj brat i njegova glupa žena, koji su na fotografijama, imaju sjajan brak i svima ga guraju pod nos. No, ja tražim muškarca koji će se umešati u njihov brak i naterati moju snaju na aferu. Pošaljite mi poruku i objasnite zašto ste baš vi dobar kandidat”, napisala je.

Reakcije ljudi nisu bile baš očekivane. Mnogi su njenu obajvu protumačili kao veoma bizarnu, a njenu ideju su nazvali đavoljom.

"Zamislite koliko je nesrećna, kada joj smeta tuđa sreća", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Umesto što ovo smeštat rođenom bratu, pokušaj da izađeš iz kuće i upoznaš nekoga".

 Izvor: Lepa&Srećna