"Divni čovek za kojeg sam se udala je nestao. Od pravog porodičnog čoveka se pretvorio u pubertetliju koji izgleda kao da je pušten sa lanca. Bili smo 12 godina zajedno u braku, a poslednja godina je bila čista laž i obmana", govori tridesetpetogodišnja Deidri Sanders.

Ova žena smatra da se njen suprug toliko promenio da ga uopšte ne prepoznaje. Iz braka sa njim ima devetogodišnju ćerkicu, a on je na Božić uradio strašnu stvar - napustio ih je.

Ćerka i ona i dalje ne mogu da se oporave od šoka i nemile situacije koja ih je snašla. Njegovo ponašanje, trnsformacija i distanca od porodice su se pojavili kada se zaposlio u veliku američku kompaniju. Počeo je da vežba i ide u teretanu, iako je do tada mrzeo, probušio je nos, pustio je kosu i počeo da kupuje skupu garderobu.

"Mislila sam da će nas taj posao uzdignuti i preporoditi, ali tu je bio naš kraj. Ni slutila nisam da će se ovako nešto dogoditi, stalno me je lagao i govorio da ide posle posla sa rođacima, a kući je dolazio rano ujutru. Stalno je imao sastanke sa klijentima ili starim prijateljima sa kojima se godinama nije video, a ja? Ja nikada nisam bila pozvana", govori šokirana žena.

Istakla je i da je primetila da on objavljuje samo svoje fotografije, na kojima nisu ona i ćerka. Nepoznate žene su ostavljale komentare, a ona ga je molila da provodi više vremena sa njima. Što, naravno, nije urodilo plodom.

Deidra smatra da je možda nije uopšte prevario i nalazi opravdanje u tome da želi da se uklopi u novi posao na kome su pretežno svi mladi. Ipak, koliko god bila ljuta na njega ona ističe da ne želi da mu zabrani da vidi ćerku i da želi da ga podseti da može da bude dobar otac, ako već nije ispao dobar suprug.

Izvor: Lepa&Srećna