Ljubavna priča Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića ličila je na pravu bajku, ali s tužnim krajem. Par koji su mnogi smatrali jednim od najlepših na našoj javnoj sceni, nakon pet godina braka razveo se 2011. godine i to nakon teške saobraćajne nesreće koju je vatrpolista doživeo i koja mu je zauvek promenila život.

Ostali su dosledni da o razlozima za razvod ne govore za medije, ali se spekulisalo da je nesreća imala veze s tim. Pravu istinu, kako je jednom Ikodinović otkrio, znaju samo njih dvoje.

“Šta je bilo, to samo ja znam, zna i ona, naravno. E sad, šta ona hoće da iznosi, šta neće, nek radi šta hoće, nemam problem. Mislim, voleo bih da to ne radi“, rrekao je svojevremeno Danilo, koji je sada demantovao da je razvod imao veze s njegovom nesrećom.

“Trebalo mi je dosta vremena da raščistim neke stvari i taj život koji sam živeo pre nesreće. Ubrzo je usledio i razvod sa Natašom, koji mi je bio težak, kao i svakome ko prolazi kroz tako nešto. Mislim da nesreća nije mnogo uticala na naš razvod, već je to bilo pri kraju zbog mnogih drugih stvari. Svašta se tu pisalo i polemisalo, to mi je bilo najteže, jer sam non-stop bio po novinama. I normalan bi poludeo, a ne ja.“, rekao je Dača u emisiji "Preživeli" na K1 televiziji.

Bivši vaterpolista je sreću pronašao pokraj odbojkašice Maje Ognjenović, s kojom je već pet godina u harmoničnom braku. Jedno drugom su velika podrška, a Dača je otkrio i koliko mu je Maja pomogla tokom oporavka nakon nesreće.

“Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu“, rekao je on.

Izvor: Lepa&Srećna