Poznta srpska glumica Dragana Mićalović svoj privatni život krije vešto od očiju javnosti, a nedavno je u medijima odjeknula vest da je u vezi sa bivšim mužem jedne pevačice. Ona veoma retko govori o svom privatnom životu, pa je ova informacija bila veoma zapažena.

Njen izabranik Stevan ima tri ćerke Niku, Zaru i Bjanku iz braka sa pevačicom Jovanom Jo, od kojih je jedna devojčica muzička zvezda. Naime, Nika Purić se bavi pevanjem, a publici je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Nedavno je odjeknula i vest o Draganinoj udaji, a ona je sve te navode demantovala naglašavajući da u ljubavi uživa i da je ne opterećuju formalnosti. Stevan je već iskusio bračnu zajednicu, koja nije imala slavan kraj. Nedugo nakon što se razišao sa suprugom upoznao je Draganu sa kojom je stupio u ljubavni odnos. Glumica retko govori o partnerima, a prošle godine je uopšteno istakla šta za nju znači ljubav.

"Ljubav je moj najveći pokretač. Racio mi je dosta jak, pa vode često dijaloge. Verujem da ukoliko je prava ljubav u pitanju, sudba vodi celu igru života a duša i glava se preterano ne bune", rekla je Dragana za "Puls online" prošlog leta.

Izvor: Lepa&Srećna