Da bivši supružnici nakon razvoda mogu da ostanu u korektnim odnosima, pokazuju Anđelka i Dario Pripić, koji su nakon devet godina stavili tačku na brak. Iako se spekulisalo o mogućim razlozima za takvu odluku - a spominjala se i preljuba - ni jedna ni druga strana nisu dale konkretan odgovor. Glumica razvod nije doživle tragično, već na brak, koji je ostavila iza sebe, gleda na deo života kog ne želi da se odrekne.

"Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima", rekla je glumica u razgovoru za Gloriju i dodala da je sa suprugom ostala u korektnim odnosima.

"Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije", rekla je glumica koja je nedavno za Super TV otkrila da je u teškim životnim momentima potražila pomoć psihoterapeuta.

"Psihoterapeuti vam dođu, barem iz mog iskustva, kao odraz u ogledalu. Zapravo sve do čega vi dođete i šta iznesete je već u vama. Samo to izgovorite naglas i percipirate drugačije. Jako je važno kada neko ide na psihotarapije da je svestan da to želi, da mu treba pomoć bilo kakvog tipa. Razmišljala sam da li ću imati potrebu da se dopadnem doktorki, da je šarmiram, da sve bude u cilju da na kraju ona meni kaže: "Bravo Anđelka, kako ste vi divna osoba". A zapravo kada dođete na tu fotelju, konačno sve nametnuto otpadne, kao da vam neki serum istine ubrizgaju. I cenite te momente", rekla je Anđelka.

 Izvor: Lepa&Srećna