Nakon četiri meseca ljubavi, Milica Todorović i Petar Strugar objavili su kraj njihove veze. Iako je sve delovalo idilično i vest o raskidu je došla kao iznenađenje za čitavu javnost, ni pevačica ni glumac do sada nisu davali nikakve izjave.

Ipak, na ovu temu prva je progovorila Milica, izjavivši da je za raskid kriv Petrov konj. „Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni fejl (promašaj) koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to“, rekla je Milica za Kurir Tv.

Naime, njih dvoje su se upoznali tako što je Milici za snimanja spota, za pesmu „Ljubav manje“,  bio potreban konj. „Producent i reditelj su se dosetili da centralna figura spota bude konj. Budući da je Petar vlasnik jednog rasnog konja, kontaktirali su ga. Čim je došao na snimanje i pružio ruku Milici odmah su sevnule varnice“, svojevremeno je za medije ispričao izvor blizak pevačici i glumcu.