Od svih neutralnih boja i klasičnih nijansi koje modni kreatori predlažu za jesen-zimu 2021/2022. godinu ističe se ponovo "kamel".

Ova boja nas ne napušta već nekoliko sezona, a nosi se u najrazličitijim tonalitetima - od boje pustinjskog peska, preko nešto svetlije "kapućino" verzije, pa sve do toplije "karamele". Za ovu jesen, posebno ćemo izdvojiti onu nežnu varijantu sa ružičastim odsjajem koja izgleda divno u ženstvenim kreacijama.

Novost za nastupajuću sezonu je da možete da je nosite od glave do pete. Za hladnije dane se savetuje da mešate slojeve u svim ovim nijansama, a za "miholjsko leto" pogledajte kako to radi manekenka Šanina Šajk.

Australijska lepotica je na fantastičan način primenila sve savete modnih kreatora - blago drapiran deo na dekolteu, uzan struk naglašen korset-krojem, ležerne pantalone koje pri dnu imaju završetak sličan kargo modelima.

Šanina Šajk
Profimedia 

Materijal ima dovoljnu čvrstinu da izdaleka pomalo podseća čak i na veštačku kožu, a punoća je naglašena paspulima na ivici bluze, kao i pojasu i džepovima pantalona.

Čitav autfit deluje kao kombinezon, a figura je fantastično izdužena. Efekat - za desetku! Šta vi kažete? Pogledajte je u galeriji slika.

Profimedia Bluza i pantalone izgledaju kao kombinezon, a "kamel" boja od glave do pete deluje vrlo efektno.

Izvor: Lepa&Srećna