U godini krize, svi ćemo se potruditi da što manje kupujemo nove odeće a što lepše kombinujemo onu koju već imamo. 

Održivost i smanjenje proizvodnje i potrošnje predlažu i mnogi modni kreatori. Princeza Viktorija, buduća prestolonaslednica Švedske, upravo je posetila sajam održive mode u Stokholmu i pritom pokazala fantastičnu elegantnu modnu kombinaciju. U pitanju je bež odelo, kombinovano sa svetlim nijansama koje nismo prethodnih sezona viđali toliko često kao sad.

Danas ih nose brojne modne influenserke, a obično predlažu bež pantalone ili celo odelo uz belu majicu ili košulju. Od detalja možete da ponesete cipele, tašnu i kaiš u "kamel" boji, a ako ne želite potpuno svetlu kombinaciju, onda i sako može biti braon. U igri su i crni detalji, za nešto izrazitiji kontrast.

Princeza Viktorija je ovom prilikom odabrala elegantnu varijantu, pa je njena tašna u bež-crnom sitnom "animal" printu, a iz daljine izgleda kao da ima srebrnkasti odsjaj. Sat i nakit su srebrni. Sve oduševljava upravo ovim svetlim tonovima.

Cipele su "kamel" boje, a svilena bluza okruglim sa izrezom poput obične majice odgovara boji odela. Kako izgleda ova sjajna odevna kombinacija, pogledajte u galeriji slika. 

Profimedia Bež odelo princeze Viktorije.

Izvor: Lepa&Srećna