Jelena Karleuša redovno uzdrma i televizijsku i internet publiku svojim modnim kombinacijama a ne krije i da mnogi njeni detalji koštaju basnoslovne sume novca.

Međutim, tvrdi da za neke haljine uopšte nije platila silne pare i da modele uspeva da nabavi i za samo 500 ili 1000 dinara. Tvrdi da i ona kupuje na rasprodajama!

"Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus.

Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše najkova za najjeftinije stvari"", rekla je pevačica za Grand.Online.

Jelena je ponosna i na svoje devojčice Atinu i Niku i kaže da i njih dve već sad same biraju garderobu, kombinuju boje i odlučuju šta će da obuku. Tvrdi da su nasledile njen ukus za modu a neke od njenih najupečatljivijih haljina pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša - modna izdanja 2021.

Izvor: Lepa&Srećna