Tekst: Promo

Osećaj koji imamo je zajednički za sve: uzbuđenje za započinjanje novih radnih pobeda i obećanje sebi da će ova godina biti najbolja do sada, što se tiče posla i uspeha. Obeležite ovaj svečani trenutak i poklonite svom detetu, sebi ili nekoj dragoj osobi praktičan poklon, kao što je pametni sat.


Pored toga što ćete se osećati ispunjeno kada predate pametni sat dragoj osobi, ovim potezom ćete im i olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti! Kako? Zahvaljujući svom čipu i programu pružaju mnoštvo mogućnosti – preko bluetooth-a se povezuju sa telefonom oslobađajući vam ruke prilikom odlaska u prodavnicu, na primer, ili prilikom obavljanja fizičke aktivnosti, i sl.

Za telefonom nećete morati da posežete, a imaćete i uvid u pređene korake, kvalitet sna, da li ste uneli dovoljno tečnosti... Sa vašim mališanom ćete moći da budete u kontaktu a da ne moraju da nose mobilne telefone u školu. Ukratko, pametni sat je od koristi svima – od 7 do 107 godina.

Iako oni zahtevaju malo dublji džep, sada imate priliku da ga priuštite zahvaljujući ovom fantastičnom sniženju – možete biti vaš za samo 2.800 dinara!

Smart sat rozi
Promo 

Sat moderdnog dizajna sa reljefnom koronom (obručem), sa kamerom na vrhu, možete koristiti u kombinaciji sa telefonom, gde primate sve notifikacije i pozive na sat, a može biti i kao zasebni telefon, jer ima svoj slot za SIM i SD karticu do 32 gb. Podržava sve operativne
mreže!

Specifikacije su sledeće:
 1.22 inčni ips touchscreen, rezolucije 240x240 piksela

 Procesor: MTK6261D
 Bluetooth verzija: 3.0
 Kompatibilan je sa Android uređajima od 4.0
 Baterija: 280 mAh
 Podržava micro sim karticu, memorija se može proširiti sa micro SD karticom do 32 gb
 Sadrži praćenje sna, pedometar, kalendar, podsetnik, kalkulator, Facebook, WhatsApp,
alarm protiv krađe, power save opciju…
 Kamera od 2.0 MP

2. smart sat (1)
Promo 

U kompletu dobijate:
 Smart sat

 Kabl za punjenje
 Uputstvo na engleskom jeziku
Iskoristite ovo NEVEROVATNO sniženje i za samo 2.800 rsd naručite smart sat! Dostupne boje su crna i roze, a porudžbinu izvršite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.