Leto se još nije završilo, a već razmišljamo o modnim kombinacijama za jesen. Nije ni čudo, s obzirom na sve troškove koji nas čekaju, moramo da oprezno planiramo svoju "šoping listu".

Zato vam savetujemo da prvo pregledate svoje ormane, jer će u predstojećoj sezoni ponovo biti moderna boja koju skoro svi mi volimo. 

Ako ste već bacili pogled na našu galeriju slika, pogađate - reč je o braon boji, posebno o nijansi mlečne čokolade ili nešto svetlijoj boji konjaka ili zemlje.  Ove topli i prijatni tonovi koji svima dobro stoje ove jeseni će morati da se kombinuju na neobičan način da biste bili potpuno u trendu. Ali, to znači i da ćete morati manje da kupujete, jer i ovih drugih boja sigurno imate u kolekciji. 

Pokušajte da napravite izbor jačih nijansi kao što su narandžasta ili tirkizna, pa čak i boja vina, a onda kombinujte komade u tim bojama sa smeđim tonovima. Savetujemo da tanja odeća - bluze, majice ili ešarpe budu u jarkoj boji, a oni puniji kao što su sakoi, džemperi ili mantili budu tamnobraon.

Bela Hadid
Profimedia 

Odlično će izgledati i obuća u malo zatamnjenoj, prirodnoj boji kože a ako želite da budete baš u trendu, uz nju nosite "puf" tašne u nekoj kontrastnoj nijansi. Ako ste konzervativniji, odlučite se za čuvenu "drap-braon" kombinaciju, a kao Bela Hadid, ponesite i neki desenirani detalj. Kod nje vidite i kako se lepo uklapaju bela ili crna - sigurni smo da ćete napraviti mnoge dobre varijante!

Mnogi kreatori su se odlučili za neku nijansu tamnobraon boje  ove sezone, a Irina Šajk je nosi još od proleća - inspiracija vas čeka u galeriji slika.

Profimedia Braon nijanse biće hit u predstojećoj sezoni.

Izvor: Lepa&Srećna