Čak i najjednostavnija modna kombinacija izgledaće potpuno drugačije ako uz nju odaberete atraktivan model jakne.

To je onaj "vau" efekat koji vas trgne kad na ulici ugledate devojku koja deluje kao milion dolara, a onda shvatite da nosi crnu bluzu i crne pantalone, baš onakve kakve imate i vi kod kuće. U čemu je tajna? Verovatno baš u jakni! Za jesen 2021. godine svi imamo mali "popust" jer modni dizajneri i dalje forsiraju par modela kojima ne prolazi rok trajanja i možda neke od njih već imate.

Tako možete da sa samopouzdanjem nosite "oversajz" sakoe koje ste nabavili prethodnih sezona, sve dok vam to vremenske prilike dozvoljavaju. Novost je možda samo to što su oni ove jeseni još veći, pa ako ne planirate da kupite ovaj komad u još nekoj boji, slobodno zavirite u orman svog dečka ili muža. Isto je i sa crnom kožnom jaknom: ramena široka, rukavi predugački, ali ispod nje se nosi samo kratka majica kako bi se vitka figura ipak nazirala.

Crna kožna jakna Hajli Biber
Profimedia 

Ne posustaje ni čuveni "kamel" kaput. Za naše vremenske uslove to je više mantil, pa je odličan za prelazni period. Nosiv je bukvalno uz sve, od farmerki do strogog poslovnog odela.

Ostale jakne imaju bar neku "caku" da bi bile nešto modernije i podsećale sve nas da je vreme da osvežimo garderobu bar jednim novim modelom. Trend koji ćemo svi obožavati je, sigurno, tanka štepana jakna. Ona će biti dobra i za još hladnije dane, kad je možete nositi kao dodatni sloj ispod mantila ili druge jakne.

U galeriji slika vas čeka bogata inspiracija, sigurni smo da ćete pronaći dobru ideju za sebe!

Youtube / miss.alex Kožne jakne, kardigani, sakoi, "puf" jakne - evo šta je u modi za ovu jesen.

 Izvor: Lepa&Srećna

Izvor: Lepa&Srećna