Titula nekada najlepše teniserke sveta nimalo ne bledi, iako se Ana Ivanović povukla u sportsku "penziju", jer je i dalje i te kako prisutna u javnosti i redovno objavljuje slike na Instagramu. 

Anini obožavaoci se sve  više oduševljavaju njenim modnim kombinacijama, jer prati trendove na poseban način. Ume da izabere aktuelne boje i da ih uklopi u komadima koji njoj najbolje stoje. Tako se sada odlučila za trendi miks - bele i bež, u formi bluze i suknje koje joj stoje prelepo.

Tajna je u vitkoj figuri koju mama dvoje dece održava redovnim vežbanjem, pa joj odlično stoji uska suknja sa visokim šlicem. Bluza je na preklop, vezana pertlicama oko tankog struka, koji je dodatno naglašen crnim, tankim kaišem.

Ovako uklopljene boje videćemo kod svih trendi dama ove sezone, a na vama je izbor pratećih detalja - Ana je odabrala crne sandale sa tankim kaiščićima i visokom potpeticom, kao i malu tašnu u istoj boji.

Međutim, u varijanti sa pantalonama ili trenerkama, od obuće slobodno izaberite "camel" mokasine ili gležnjače, dok kao jaknu za prelazni period možete nositi predimenzionirani sako ili kardigan.

Izvor: Lepa&Srećna