Ako ne skidate farmerke od jutra do mraka, ubeđeni smo da će vam se izuzetno dopasti najnoviji trend. 

Model koji je stidljivo provirivao iz ormana raznih modnih influenserki - "mamine farmerke" (mum`s jeans) i prethodnih sezona, ove jeseni će biti na najvišem pobedničkom postolju. 

Za mnoge je ovo i ubedljivo najudobniji model, jer ima dovoljnu dubinu u sedalnom delu i konačno više ne morate da brinete da li će se ocrtati veš ili da li će se ivica pojasa povući unazad dok sedite i otkriti dobar deo zadnjice. Ovaj kroj je u skladu sa idealom lepote koji su pre par godina počele da promovišu sestre Kardašijan - uzan struk i ogromna "pozadina", figura u stilu naše "vinčanske Venere".

Preuzimanje primata u džinsu ipak ne mora da znači da su sve ostale opcije otpisane. I dalje se nosi (samo mnogo ređe) tzv. "tomboy jeans", nešto nižeg struka, širih i ravnih pantalona, ali ni sasvim uske farmerke nemojte izbacivati iz ormana. Poodsetimo, to je jedini model čije nogavice možemo da uvučemo u visoke čizme.

Biće "in" i helanke, ove sezone sa malim dodatkom, pa samim tim i "jeggins" - legings (helanke) od teksasa. Za rad u kancelariji biće vam veoma udobne farmerke na kojima se nogavice blago šire od kukova naniže. Pogledajte našu galeriju slika i sigurno ćete naći inspiraciju.

Youtube / Valeria Lypovetski U modi su "mamine" ili "momkove" farmerke, ali i "skini džins" još možete da nosite u jednoj prilici.

 Izvor: Lepa&Srećna