Kim Kardašijan se pojavila na modnoj izložbi Met Gala 2021. godine sva u crnom, prekrivena tkaninom bukvalno od glave do pete, tako da joj se nisu videli ni lice, ni kosa, čak ni oči.

Dok su neki od modnih kritičara oduševljeni, smatrajući kako je za ovaj modni događaj sačuvala najveće iznenađenje za ovu godinu, pratioci na društvenim mrežama pitaju Kim - šta ovo treba da znači?

Tema izložbe je "Amerika: leksikon mode" što su organizatori pokazali i odabranim modelima koje uglavnom potpisuju mladi američki kreatori. Nažalost, baš ti kreatori u muzej nisu ni kročili, a zvezde su se utrkivale ko će "nositi" skuplje i poznatije dizajnere.

Tako je i Kim za crveni tepih odabrala model vrlo uspešne kuće Balensijaga, a mnogi veruju da je baš Kanje Vest najviše uticao na ovakav njen izgled. Naime, od glave do pete je bila prekrivena i na promociji njegovog albuma Donda, pa se sad ovaj izgled tumači kao prekoračenje granica kreativnosti i mašte.

Drugi se utrkuju da "dopišu" značenje ovom skrivenom i neskrivenom izgledu - da li joj je dosadila slava, da li sad čuvena rijaliti zvezda želi da je više ne prepoznaju odmah? Tim pre što je uz nju bio i maskirani muškarac za kojeg se nagađa da je Kanje Vest. 

Ipak, Tviter je uveliko ismejava, poređenjem sa mračnim demonima iz knjiga i filmova o Hariju Poteru. Što bi Srbi rekli - obično strašilo! Jedino što se na njoj i dalje vidi su obline, jer nosi crnu mini haljinu, utegnutu preko crnih helanki. Vrlo slično se obukla i za zabavu posle otvaranja izložbe, s tim što je masku sa lica zamenila samo malom, ženstvenom maskom preko očiju i izgleda mnogo drugačije... 

Pogledajte i sami, da li vam se ovo dopada...

Profimedia Kim Kardašijan se na izložbi Met Gala 2021. pojavila prekrivena crnom tkaninom od glave do pete.

Izvor: Lepa&Srećna