Jesen će biti obučena u - trikotažu! Džemperi su apsolutni hit sezone, a pred vama je niz kreatorskih predloga. Kako da se snađete? Evo saveta!

Vama je prepušten izbor boja i debljine prediva, ali modni znalci predlažu da obavezno uvrstite u svakodnevnu garderobu bar tri modela.

1. Kardigan

Popularni džemper dovoljno dugačak da pokrije zadnjicu ne posustaje ni ove jeseni. Ovaj model sigurno imate u više varijanti, sad ga slobodno kombinujte sa još jednim kardiganom ili čak obucite dugačak prsluk preko njega. Posebno će biti koristan uz helanke koje će biti vrlo moderne.

2. Džemper sa heklanim detaljima

Ovako nešto svakako imaju one dame čije mame ili bake vešto vladaju ručnim radovima. Ako ipak niste sačuvali njihove starije kreacije, dovoljno je da vam isheklaju par "ružica" i "bombica" a vi ih našijte na neki lep noviji džemper na raskopčavanje.

Džemper sa heklanim detaljima
Youtube / Emily Elizabeth May 

3. Džemper sa kragnom

Naznake ovog trenda pojavile su se još letos, kad su modne influenserke ponele heklane bluzice sa kratkim rukavima i kragnicom iznad V izreza.

Ovaj model će odgovarati damama koje imaju nešto kraći gornji deo, jer lepo izdužuje vrat. Ako je ovakav džemper nešto deblji, ispod njega slobodno obucite i košulju i raskopčajte je do otvora njegove kragne.

Ove sezone su izuzetno popularne i haljine od trikotaže, prsluci kao i džemperi koje možete nositi u večernjim kombinacijama! Kako da ih kombinujete i stilizujete, pogledajte u galeriji slika.

Youtube / Lydia Tomlinson Kardigan, prsluk, džemer sa kragnicom - to su neki od modela koje morate imati ove jeseni i zime!

Izvor: Lepa&Srećna