Astrolozi smatraju da horoskop može da otkrije karakter i brojne skrivene tajne, ali i godine u kojima ćemo sresti srodnu dušu.

Ovan - 25 godina

Ovnovi su uvek otvoreni i nemaju nameru nikome da podilaze. Ako se nekom svide super, ako vide da nisu poželjni odlaze bez osvrtanja. Pripadnici ovog horoskopskog znaka, prema astrolozima, srodnu dušu upoznaju kada imaju 25 godina, dok još uvek sazrevaju. Brzo se odlučuju da zajednički život i roditeljstvo. 

Bik - 18 godina

Za Bikove su prijatelji veoma važni, pa će tako i srodnu dušu sresti u najbližem okruženju. Iskreni su i vole do srži. Jako mladi stupaju u brak jer im je porodica glavna životna baza. 


Blizanci - 19 godina

Blizanci svoju srodnu dušu upoznaju kad imaju oko 19 godina, ali često se dešava da to shvate tek godinama kasnije. Kako se ne odlučuju lako na zajednički život, može se dogoditi da se teško prepuste čak i osobi koja je njihova životna ljubav. Zato nije retkost da se rastanu od srodne duše, kako bi se ponovo sreli u zrelijim godinama. 

Rak - 21 godina

Pripadnici ovog znaka od malih nogu sanjaju o pravoj ljubavi, pa ne čudi što svoju srodnu dušu sretnu mladi. Za iskrenom ljubavlju žude celog života, i u stanju su da urade baš sve za voljenu osobu,

Lav - 27 godina

Nikad zadovoljni Lavovi imaju problem da shvate šta je ono što zaista iskreno žele, i od života i od ljubavi. Zato srodnu dušu sreću onda kada postave životne prioritete, a još su dovoljno mladi da u ljubavi osećaju veliki zanos. 

Devica - Možda nikad

Hladne i proračunate Device oko svega previše kalkulišu, pa i oko osobe koja bi mogla da bude njihova životna ljubav. Ma koliko se trudili ne mogu da se "puste" i uživaju svim srcem sa nekim. Zato svoj život ispunjavaju korisnim odnosima, nadajući se da će pronaći nekoga sa kim će provesti život.

Vaga - 20 godina

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će svoju srodnu dušu pronaći u nekome ko im je najbolji prijatelj, sa nekim sa kim satima mogu da pričaju i ko će im pomoći da prebrode sve probleme. 

Škorpija - 17 godina

Škorpije svoju srodnu dušu susretnu onda kada ne znaju kako da se ponašaju sa tim jakim emocijama koje osećaju. Iako vole da istražuju i teško im je da se vežu, često provedu život sa osobom koju su upoznali u ranoj mladosti.

Strelac - 28 godina

Pripadnici ovog znaka vole slobodu i uživaju u samoći, pa o vezivanju ne razmišljau u ranim dvadesetim godina. Kad sretnu srodnu dušu, potrebno im je vreme da se prilagode. Iako će celog života želeti malo prostora za sebe, njihova srodna duša će to dobro razumeti.

Jarac - u ranim tridesetim 

Jarci su prilično rezervisani prema svemu, pa i i prema ljubavi. Oni teže stabilnim emotivnim odnosima, pa srodnu dušu sreću onda kada dobro znaju šta žele od života.

Vodolija - 22 godine

Pripadnici ovog znaka često imaju osećaj da ih niko ne razume, ali imaju jaku potrebu da pored sebe imaju osobu koja će ih voleti bez obzira na sve. Nekog sa kim mogu da vode beskonačno razgovaraju i povežu se na svim nivoima.

Ribe - 19 godina

Ribe vole romantiku, pa uživaju već pri samoj pomisli kako će pričati o tome da su svoju ljubav sreli onada kada su imali samo 19 i kako su ceo život proveli zajedno. 

 Izvor: Lepa&Srećna