U redu je da neko maksimalno brine o sebi i svojim interesima, ali je važno da vodi računa i o tuđim potrebama. Ova tri horoskopska znaka, prema mišljenju astroloških znalaca, imaju brojne pozitivne osobine, ali briga za druge ne spada među njih. 

Ovan

Takmičarski nastrojeni Ovnovi sve shvataju kao borbu. Kada nešto požele nema sile koja će ih sprečiti da to dobiju. Ako je ostala samo jedna kockica čokolade ili parce piče Ovnovi će pojesti bez trunke razmišljanja i kajanja. Oni su sebi uvek na prvom mestu i ne zanima ih tuđe mišljenje.

Lav

Kraljevi drame napraviće pravi haos ako samo pomislite da uzmete ono što smatraju da pripada njima. Vole raskoš, sjaj i glamur i spremni su na sve da to i dobiju. Nemaju strpljenja da čekaju i misle da njima sleduje sva sreća sveta - sada i odmah. Zato neka vas ne čudi ako vam prijateljica Lav ispred nosa otme komad sa rasprodaje za kojim dugo tragate, kupi poslednje dve preostale karte za bioskop, iako zna da već dugo priželjkujete da gledate baš taj film. U očima Lavova njihovo ime je ispisano na svakoj stvari koju žele.

Blizanci

Nije lako družiti s Blizancima jer često menjaju narav. Spremni su na sve kako bi se dopali novom okruženju. Uživaju da budu drugima primer i uzor. Sebični su i često vas mogu ostaviti na cedilu, onda kada su vam najviše potrebni.

 Izvor: Lepa&Srećna