OVAN

POSAO: Koristite šarm koji posedujete i koji je veoma bogat. Moćićete da na taj način privučete poslovne partnere. LJUBAV: Nekako vam udvaranje ide od ruke. Imaćete jako puno sreće da se upoznate sa osobom sa kojom ulazite u novu vezu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Ograničavate sebe na mnogim poljima. Možda bi bilo dobro da jednoj Vagi date šansu da vam pomogne. LJUBAV: Emotivno ste neko ko želi da se dokaže partneru. To je lepo i gledajte da budete maksimalno iskreni. ZDRAVLJE: Čuvajte kolena.

BLIZANCI

POSAO: Dobar posao vam sledi putem nekog iznenađenja. Možete zaraditi a da niste ni svesni kako… LJUBAV: Slobodni Blizanci neka potraže ljubav sa Jarcem ili Bikom. ZDRAVLJE: Danas ne razmišljate o tome.

RAK

POSAO: Potrebno je da se bavite privatnim poslom. LJUBAV: Lep dan za ljubav. Šarmantni ste i nikako nećete biti sami. Imate udvaranje na sve strane. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

LAV

POSAO: Morate da napravite plan rada za naredni mesec. Pred vama je period velikog posla. LJUBAV: Ovo je dobar dan za bliskost, bez obzira da li ste u braku ili slobodni. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Imate smisla i ideja za poslove koji su posebni. Teško da će neko pokazati takvo znanje i avanturistički duh kao vi. LJUBAV: Emotivna uzdržanost. Povlačenje u sebe neće vas nigde odvesti. ZDRAVLJE: Držite sve pod kontrolom.

VAGA

POSAO: Razmišljate kako da zaštitite imovinu. Ovo je prevelika tema za vas. Opustite se, ionako uvek pronađete određeno rešenje. LJUBAV: Imate sreće samo sa nekim ko je sličan vama. Osoba poput lepršavih Blizanaca ili dominantnog ali strasnog Lava biće dobar izbor. ZDRAVLJE: Potrebna vam je joga.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate da radite poslove koji su trajniji. Nećete da se bavite radom od danas do sutra. Dobra saradnja sa Lavom. LJUBAV: Gubite samopuzdanje. Popravite takvo stanje nekim kraćim putovanjem. ZDRAVLJE: Fizičke vežbe su vam potrebne.

STRELAC

POSAO: Posao koji vas čeka od naredne nedelje i meseca je usko povezan sa zemljama zapada preko okeana. LJUBAV: Raspoloženi ste za dobru zabavu. Kod prijatelja je najbolje. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi.

JARAC

POSAO: Poslednji dan u mesecu. Vi ste već odavno napravili plan za dalji period. LJUBAV: Nećete biti u vezi sa nekim ko je neozbiljan. ZDRAVLJE: Muči vas stomak, žuč.

VODOLIJA

POSAO: Mislite da niste zaslužili nagradu tokom meseca ali ipak bez vas i vaših ideja teško da bi posao napredovao. LJUBAV: Imate moć i harizmu koja deluje na druge. Teško da vam iko odoli. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Imate jako dobru poziciju na radnom mestu, tako da previše ne brinete. Sve ostavljate za naredni period. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju veliku strast. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.