Neki ljudi jednostavno ne umeju da funkcionišu u vezi: hladni su, ne mare za partnerove potrebe, a čini se da je za to zaslužan i horoskop. Po mišljenju astrologa ovo su znakovi koji nisu rođeni za ljubav.

Devica

Oni su jednostavno operisani od emocija. Uvek se vode glavom, a ne srcem. Čak ni u trenucima jake strasti neće pokleknuti i gledati partnera kroz "ružičaste naočare". Kada u svojoj glavi iskristališu da patrner ne ispunjava njihove zahteve, postaju jako surovi i odlaze bez osvrtanja.  

Vaga

U svaku vezu ulaze s prevelikim očekivanjima. Žele da ih partner svakodnevno šarmira i osvaja - kupuje skupe poklone i vode u ekskluzivne restorane. Kada se prepuste romantičnim emocijama vrlo brzo shvate da to nije za njih i kreću dalje.

Vodolija

Oni su definitivno najnepredvidljiviji horoskopski znakovi. U jednom trenutku su prezadovoljni vezom, a u sledećem više ne odgovaraju na telefonske pozive. Imaju jaku želju za slobodom i beže čim pomisle da su, na bilo koji način, sputani.

Ovan

Oni vole samo da osvajaju, a kada plen postane definitivno njihov, gube interesovanje. Kad jednom nekoga zavedu, brzo počnu da se  dosađuju. Kako bi pronašli uzbuđenje, često idu, iz veze u vezu. Nije retkost da zažale zbog svojih odluka, ali ponosni kakvi jesu to nikada neće priznati.

Strelac

Harizmatični, vedri i večito nezadovoljni. Strelac je jedan od najzabavnijih horoskopskih znakova, ali ga je teško zadržati u vezi. Priroda im je nestalna i teško se bore protiv iskušenja. Kad se na horizontu pojavi netko zanimljiviji i privlačniji, brzo zaboravljaju staru ljubav.

Izvor: Lepa&Srećna