April je mesec kada se sve budi, a astrolozi tvrde da će takva biti i "zvezdana situacija" - optimistična i puna radosti. Mnoge stvari će se iskristalisati, a astrolozi tvrde da će u aprilu biti jedan dan posebno povoljan, a korist može imati baš svaki horoskopski znak

Radi se o, kako astrolozi kažu, o datumu ogledala jer u njemu imamo dve četvorke, a broj 4 u numerologiji predstavlja 4 elementa - Zemlju, Vodu, Vatru i Vazduh.

Tog dana je važno da obratite posebnu pažnju na sve što je hitno u vašem životu. Takođe, vreme je pogodno za kupovinu i upoznavanje novih ljudi, uživo ili na internetu. Važno je posvetiti se porodici i prijateljima.

Tog dana Venera je u takvom polažaju da čini kvadrat sa Saturnom. Radi se datumu koji najavljuje harmoniju i to valja iskoristiti. Vreme je da dobro razmislite o svojim ciljevima.

Može da se dogodi da vam uputi kritike neko, ali nemojte se vređate već dobro razmislite o svemu. Prihvatite savete ljudi za koje znate da im je stalo do vas.

Ako imate manjak samopouzdanja, ovaj dan je savršen da počnete da radite na sebi. Na datum ogledala ne bi trebalo da budete pasivni. Pokušajte da počnete da sprovodite svaku uspešnu misao koja vam padne na pamet ovog dana. Iskoristite kreativnost i nove ideje i želje.

Izvor: Lepa&Srećna