Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU - DO 28. FEBUARA 2021: Strelcu ljubav izmiče iz ruku, Blizanci stradaju zbog uobraženosti

Vodoliji stiže profit, a Ribama - zanimljivo društvo!

  Izvor: Profimedia

OVAN

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, no to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se treba suočiti na vešt način. Uz malo truda, vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

ZDRAVLJE & SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

Možda će vas zanimati

BIK

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na sopstvenu samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE & SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE & SAVET: Neki će putovati. Veselite se.

RAK

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati ispuniti svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju osvojiti katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornostizavisi da li će ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE & SAVET: Bićete osetljivi, mnogo toga vas provocira.

LAV

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine nedelje počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji i imate sve više ideja.

ZDRAVLJE & SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

DEVICA  

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilaziti, no od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojavi će se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Intenzivira će se komunikacije i kontakti sa suradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Bi će i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE & SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

VAGA  

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav zaista više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE & SAVET: Pravi je trenutak da se oslobodite loših navika.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se ohrabriti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to vas raduje.

ZDRAVLJE & SAVET: Moguća su ugodna putovanja, ali vodite računa o svim merama zaštite.

STRELAC

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga gnjave, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE & SAVET: U principu ćete biti dobro, prijaće vam neka neuobičajena razonoda.

JARAC

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Već vezani će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

ZDRAVLJE & SAVET: Idite na sport koji vam prija, čak i ako nemate društvo.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

ZDRAVLJE & SAVET: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

RIBE

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se usmerava na istraživanja novih područja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE & SAVET: Verovatno će se vaši snovi intenzivirati.

Pročitajte i ovo

Izvor: Ehoroskop

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije