Mesečni horoskop za februar 2021.godine donosi sreću u lljubavi posebno za ova tri znaka! 

VAGA

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka sa partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada možete da se opustite i da uživate u lepim i spokojnim trenucima sa voljenom osobom.

Mnoge Vage će u ovom mesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i sa porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite šta sve možete da uradite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam novi hobi ili nova zanimacija.

Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako se mogu javiti simpatije između vas.

LAV

Biće ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osećate se dobro, što će doprineti boljoj atmosferi u domu. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru ništa vam neće delovati nemoguće.

Idealno je vreme ako želite da radite zajedničke stvari ili poslove. U ovom mesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica.

Lavovi će imati prilike da više izlaze i više vremena provedu sa porodicom i prijateljima, a to će vam baš prijati. Bićete zadovoljni i opušteni. Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci u februaru imaće priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje venčanja ili početak zajedničkog života. Sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite da udovoljite partneru.

Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu. Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite da proširite porodicu. Mnogi Blizanci će u februaru želeti da porade i na odnosima sa porodicom i prijateljima. Imaćete više vremena za njih i sada je pravo vreme da svi budete na okupu.

Slobodni Blizanci ući će u romantični odnos sa osobom koju su davno upoznali. Veze započete u februaru mogu da budu duge i kvalitetne.

Prilagođeno sa: Luftika / Lovesensa