Nedeljni horoskop do 4. oktobra 2020. godine najavljuje veoma zanimljivu i potencijalno rizičnu nedelju!

Ova 2020. godina se polako primiče svom kraju, ali i dalje ima vremena za iznenađenja. Tako će biti do samog kraja ove godine. Ova nedelja koja je pred nama, spada u tu kategoriju i nekima od nas će doneti iznenađenja, promene i velika iskušenja.

U ovoj nedelji nas odmah u utorak čeka velika promena, kada će Saturn krenuti direktno i istog dana formirati kvadrat sa retrogradnim Marsom u Ovnu. Ovo je njihov drugi kvadrat za kratko vreme.

Razlika je u tome što je sada Mars retrogradan, a Saturn direktan. Ovo svakako spada u jedan od najizazovnijih planetarnih aspekata. Istog dana će Venera u Lavu praviti trigon sa Marsom i kvinkunks (aspekt od 150°) sa Saturnom u Jarcu. Aspekt inkonjunkcije ili kvinkunks govori da je potrebno nečemu da se prilagodimo.

Nešto je skriveno i ovaj aspekt je više nepovoljan nego što je povoljan. Na šta to Venera treba da se prilagodi, što joj sigurno nije po volji?

Svi koji su rođeni sa teškim, izazovnim aspektom između Saturna, Venere i Marsa ove nedelje treba da budu veoma oprezni!

Ovo je vreme koje proziva sve osobe rođene sa sličnom energijom. Mogući su izazovi u komunikaciji, izazovi na poslu i naravno u ljubavnim odnosima.

Ovo veoma lako može da ukaže na nekog ljutitog partnera, koji će otkriti da ga njegova draga vara sa mlađim muškarcem, što je slika Marsa u Ovnu. Čuvajte se velike ljubomore i besa u narednim danima. Obratite više pažnje i na dešavanja u saobraćaju, jer je Merkur u nedelju prešao u znak Škropiona pa preko Marsa i on ima kvadrat sa Saturnom.