Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - DAN PO DAN OD 15. DO 21. JUNA 2020: evo kada se otvaraju vrata sreće i sigurnosti

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ponedeljak - 15. jun  je dan Meseca.

Kako je Mesec  on od ranog jutra u kvadratu sa Merkurom što nam svima može dati povećanu nervozu, nesigurnost i da se krenemo pitati šta raditi.

Mišljenje i osećanje su u velikom raskoraku pa kako je Mesec u Ovnu a Merkur u Raku, sve što čujemo ili kažemo, osetimo veliko i vidimo sve iskrivljeno i naopako.

Mnoge smetnje se mogu javiti u poslovnim aspektima, privatnim i emotivnim, pa ništa ne radite što vas uvodi u situaciju da treba da donesete bitnu odluku. Sada je vrlo pozitivno saslušati partnera i ne raspravljati se, jer slušanjem dobijate dublje uvide.

Mnoge osobe mogu danas biti nervozne i svadljive. Izbegavajte sve vrste konflikta donošenja bitnih odluka i, ako možete, opustite se.

Utorak - 16. jun je dan Marsa.

Kako je Mars u Ribama, on može tajno da priprema neke akcije, napade, borbe dok sve to mogu iskoristiti neke pritajene i nečasne osobe.

Mesec iz Ovna će praviti kvadrat sa Plutonom što može doneti psihičke uznemirenosti za osobe koje su već u tom stanju a posebno može delovati na žene. Zato, ako se dogodi vašima, u blizini, razumite ih i pomozite. Izbegavajte bilo kakve konflikte sa poznatim ili nepoznatim osobama.  

Zatim sledi sekstil Meseca i Sunca što će dati povoljnost da uspostavite prijateljstvo sa emotivnim osobama i sa partnerom u ljubavi.

U nastavku Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom što nam može dati blagi pad optimizma i pazite da ne ulazite ishitreno u neke finansijske kombinacije ili da trošite novac neumereno.

Zatim Mesec prelazi u Bika, što vam u prvi mah pruža opuštanje i mir dok ne napravi kvadrat sa Saturnom u večernjim satima gde može opet da nastanu neke brige i da vas neko forsira i opterećuje pa može doći i do konflikta.

Ovaj dan je dosta težak pa bi bilo najbolje da se malo primirite.

Povezane vesti

Sreda - 17. jun je dan Merkura.

Kako Merkur tranzitira kroz Raka, praviće sekstil sa Mesecom iz Bika što je pozitivno za sve što ste osećali mislili i planirali da sada sprovedete u delo.  

U ovom aspektu um i osećanja su u skladu pa možete slobodno svoje misli pretočiti u akciju. Mesec će biti u konjukciji sa Uranom što će vam dati dobru intuiciju, originalne ideje, maštu i nepredvidive emotivne impulse.

Mnoge osobe se sa ovim aspektom ponašati neočekivano i inpulsivno. Mnoge osobe danas mogu imati lepu komunikaciju sa partnerom, više se kretati,  dogovarati i zajedno planirati.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije