Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - TEŠKI ASPEKTI NEPTUNA OPOMINJU: da li vas čeka nesrećna ljubav ili opasnost na putu

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pred nama ne nekoliko dana kada će biti snažan uticaj Neptuna, i to pre svega zbog aspekata koje gradi sa Suncem i Marsom - od 11. do 15. juna 2020. godine.

Bićemo mnogo podložniji intrigama i obmanama zbog čega moramo širom da otvorimo oči. 

Idu čudni dani.

Na nebu će dve planete koje vole fokus i jasnoću u delovanju i mislima Mars i Sunce, biti pod neptunovskom mrežom intriga, nedefinisanosti i tajni, jer Neptun vladar svih mora i vodenog carstva, zna najviše od svih drugih Bogova da zaplete misli, zamuti um, da nas ošamuti, uspava, uljuljka, stavi ružičaste naočare samoobmane, lažnih  verovanja i nade koja nas uvlači u tamnu vodu opasnim virovima  ka dnu okeana, gde sunčeva svetlost ne može da dopre i da nas šamara talasima emocija u kojima se gušimo, davimo, tugujemo.

Neptun je zadužen za zaljubljivanje.

Uglavnom nesrećno.

Zadužen je za sve tajne, one  radnje koje zovemo iza kulisa, za laži, prevare, izdaje, zavere. 

Neptun je planeta koja vlada znakom Riba.

Vladar vodenog elementa i plavetnih dubina zna samo za snove, vizije, impresije, intuitivno donošenje odluka, podsvesni deo našeg bića  i ako je dobro postavljen daje izvrsne slikare, umetnike, ali i psihologe, sveštenike, sve gurue koji znaju duboko uroniti u čovekovu dušu i isceliti je.

Kad je loše postavljen  Neptun u natalnoj karti, zna da muči one koji ga imaju tako što mu pruža bežanje iz stvarnosti kroz – alkohol, drogu, kocku...

Veliki umetnici, vizionari i psihijatri, duhovne vođe,  imali su ga izraženog u natalnim kartama. Ali isto tako mađioničari, iluzionisti, lopovi i svi koji se bave ilegalnim poslovima i oni iza zakona, moraju ga imati izraženog u natalnoj karti.

Mnoge duhovne knjige kažu da je život iluzija. Poslednja kuća našeg zodijačkog kruga je pod vladavinom ove planete.

U njoj su sakrivene sve tajne našeg života, onoga života koji je bio prethodni, u ovoj kući je smeštena naša vera, verovanje, naši snovi, naše podsvesne težnje, naš spiritualne deo.

Iz te kuće, kao iz vode koja stvara život, nastaje i naš život. Jer u ono što verujemo mi postajemo.


Neptun vlada našim stopalima. Interesantno je da ono što zovemo planetom koja je zadužena za iluziju, ona vlada  delom tela sa kojima smo povezani sa Zemljom. Mi stojimo s obe noge na zemlji, a njima vlada Neptun! Ono u šta verujemo stvara našu realnost!

Sedmica pred nama može biti puna iluzija. Sunce ne voli nejasnost. A biće toga itekako, u razgovorima, planovima, javnosti. Sunce ne voli sakrivene i tajne akcije. Ne voli nedefinisanost, neorganizovanost, smetenost...a Neptun će doneti takve dane, od četvrtka do nedelje.

Ne bi bilo toliko intenzivno da i Mars ne ide ka Neptunu i u subotu će se spojiti ili bolje utopiti u neptunovsku vodu svih potencijalnih mogućnosti.

A Mars ne voli da nema fokus, da postoji više ciljeva, nego samo jedan.

On vodi borbu i bitku, ne voli da premišlja, da sumnja ili da veruje. On ide u akciju. Ovih dana, Mars će biti potopljen, bez energije , ošamućen, umoran od borbe da ispliva na tle. Ukoliko mu nestaje energije posegnuće za bilo čim da dobije snagu – alkohol, laž, zaveru.

Ne idite na duga putovanja, naporne puteve, naročito u petak 12. i subotu, 13. juna 2020. godine.

Ne verujte svemu što čujete, ne reagujte na neptunovske čari koje kratko traju i kao balon puknu, nakon završetka aspekta.

Ne uzimajte puno alkohola ili bilo čega što pomućuje razum. Jer može biti kobno. Pod čudnim okolnostima – rečenica koja uvek ide uz Neptunove aspekte sa drugim planetama, pa pripazite da se takvi događaji ne dese baš vama.

Neptun je vladar i spavanja, sna, pa možemo biti pospani ovih dana, hipnotisani, u izmenjenim stanjima svesti, jer Neptun je vrlo moćan sada, u svom znaku je i magličasta ružičasta zavesa visi oko nas, samo da ne bi jasno videli ono što nam je pred očima.

Neprijatelja će uvek biti, a ovi sad, ako se pojave, imaju zavereničke zamisli, koje su neostvarive.

Ne brinite, jer ispravan i jasan put, može biti na čas nevidljiv, ali ako ste na njemu duže vreme – možda treba da sednete na klupu pored i odspavate ili odsanjate ono što treba da se desi.

Ako vam godi, pročitajte molitvu, uradite meditaciju, osamite se, jer ako nemamo akcija i reakcije će da nas mimoiđu. Budite tihi i gluvi na tračeve, pretnje, laži. Budite mudri i more pred nama će se očistiti.

Astrolog: Nataša Panić

Izvor: Mogu ja to sama

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije