Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

HOROSKOP - POMRAČENJE SUNCA I MLAD MESEC U RAKU 21. JUNA 2020: Rak dobija veliku moć, Vodolija ulazi u krizu

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za pomračenje Sunca 21. juna 2020. godine najavljuje da ono nosi pozitivnu energiju i šansu da radite na svojim unutrašnjim potrebama.

Mnoge osobe mogu poželeti da otkriju svoje poreklo, da saznaju odakle potiču i kakva je njihova karma.

Ako se desi nešto što vas može zabrinuti i iznervirati ne brinite, jer to nešto treba da se transformiše ili da vam se otvore neke nove i bolje mogućnosti.

Kako se pomračenje dešava na nultom stepenu Raka, onda nam to određuje neki novi početak, promenu, novu karmu i veliku energiju.

Više ništa neće biti isto, novi preokret i pogled na ljude i ceo svet je pred nama.

Povezane vesti

Sve dok radimo na sebi i želimo da se menjamo onda ovaj aspekt ne bi trebalo da vas zastrašuje.

Velika netrpeljivost može se ispoljavati prema autoritetima, ocu, šefu, mužu, nadređenima i svima koji su nam autoritet. Ogromna muška energija bi mogla da poljulja vaše neke stavove i planove.

Sa ovim pomračenjem se pokreću sasvim neke nove stvari kod mnogih osoba.

Ovo pomračenje generalno može mnogim osobama promeniti sudbinu na bolje dok pojedinim i na gore gde se može osećati narednih pola godine, a najbitnije je za kuću i porodicu.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas ovo pomračenje pada u vaše četvrto polje pa se možete suočiti sa sudbinskim dešavanjima kada je porodica u pitanju.

Veliko iznenađenje je u pitanju. Naglašena je i strast sa partnerom i velika ljubav bi mogla da vam se desi, čak i neke stvari rešavate kroz seks.

Slobodni pronalaze ljubav.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovo pomračenje dešava u vašoj trećoj kući koja je simbol komunikacije pa se sada možete potruditi da neke stvari promenite. Rešili ste da se predstavite u boljem svetlu.

Mnogi Bikovi bi mogli da potraže bolji posao i da bolje raspolažu sa finansijama. Bitno je da promenite način komunikacije.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vam se ovo pomračenje Meseca dešava u vašem drugom polju što se odnosi na finansije.

Moguće su promene na poslu kod vas ili partnera što vas može pogoditi. Nemojte se nervirati jer možete vi to sve na vaš diplomatski način rešiti i ostvariti zacrtane ciljeve. Sačekajte mirno svojih 5 minuta.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se dešava ovo pomračenje Sunca što će vam doneti veliku moć.

Mnogi Rakovi prevazilaze sebe, prestaju da se stide. Pomračenje u prvoj kući naglašava vaš identitet, lični doživljaj sebe i kako vas drugi vide. Ovo je mesec vaše vladavine pa je najbolje da uradite nešto što će vas učiniti srećnim.

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije