Destog januara 2020. godine očekuje nas pomračenje Meseca i pun Mesec koji će biti u znaku Raka. Biće ovo dan koji će biti od izuzetne važnosti za sve horoskopske znakove. Prava pometnja na samom početku godine! Saznajte u narednim redovima šta sve možete da očekujete i šta će vam doneti pun Mesec u znaku Raka.

Pun Mesec u Raku donosi promene za sve horoskopske znakove. Ovo je idealno vreme da razmislite na čemu sve treba da poradite kako bi vaš život bio kvalitetniji i lepši. Ako treba da poradite na odnosima sa partnerom ili na porodičnim odnosima, uradite to ovih dana, jer ćete mnogo lakše nego inače izgladiti odnose koji već neko vreme nisu u najboljem redu.

Vreme je praštanja, pa ćete morati da pređete preko nečijih grešaka, kako biste u budućnosti mogli bolje da funkcionišete sa određenim osobama.

Mnogi znaci će od 10. januara, a posebno Lavovi, Vodolije i Vage raditi na stabilizaciji odnosa u ljubavnim odnosima.

Žudeći za sigurnošću, znaci će neretko osetiti i nemoć i pad samopouzdanja, pa može doći do žustrih svađa i do zahlađenja odnosa, baš u tom pokušaju da stvari postanu idealne.

Sa druge strane, Rak kao vladajući znak punog Meseca donosi i izražene emocije, pa je moguće da ćete biti osetljiviji, da ćete više razgovarati o svojim osećanjima.

PageBreak

Strelčevi, Ovnovi i Bikovi biće suočeni sa prekretnicama na poslovnom planu. Moraćete da donesete bitne odluke, a moguće je da ćete dobiti i nove poslovne odluke. Ostali znakovi će imati prilike da obnove stare kontakte i da svoju karijeru transformišu u pravcu u kom žele da ona ide. Jako je važno da u ovom periodu dobro razmislite o tome šta želite da radite i da jasno postavite svoje ciljeve.

Pošto su izražene emocije više nego inače, odluke treba da donite hladne glave, jer lako možete upasti u konflikte sa nadređenima i sa poslodavcima. Iskreno izrazite svoje stavove i imajte na umu da su poslovne odluke u ovom trenutku važne za napredovanje u budućim danima.

10. januara svi znakovi zodijaka razmišljaće više o familiji i o odnosima. Rak donosi potrebu za okupljanjem, za mirenjem, za rešavanjem sukoba. Ako budete bili u prilici da popričate sa porodicom o konfliktnim situacijama, sada je idealan period za to.

Druga strana Meseca u Raku donosi zahlađenje odnosa, nemir, budi strahove. Ribe i Bikovi lako mogu da osete ljubomoru, strah od gubitka voljene osobe.

Mnoge nesigurnosti će isplivati na površinu i biće ovo težak dan za sve znakove koji su odlučili da ne iskazuju svoje emocije nikome.

Mnoge znakove će mučiti pomisao da može doći do promene, bilo da je u pitanju poslovna sfera ili ljubavna veza. U ovim momentima treba da izbegavate sukobe i prenagljene reakcije. Više se odmarajte i razmislite o svojim željama i ciljevima za period koji dolazi.

Pun Mesec u znaku Raka napraviće pravu pometnju u životima svih horoskopskih znakova. Na ovaj dan, važno je da ostanete relaksirani i da budete svesni reči koje izgovarate kako ne biste upali u svađe i razmirice sa porodicom ili sa ljudima sa kojima radite. Što se tiče zdravlja, treba povesti računa o ishrani, jedite zdraviju i laganiju hranu. Mnoge znakove će mučiti i nesanica, pa bi bilo dobro da popijete čaj i da odete u šetnju pre spavanja.

Izvor: Mogu ja to sama