Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLAD MESEC U ŠKORPIJI DONEĆE ČUDA 28. OKTOBRA 2019: Rak otvara srce, Ribe kreću u avanturu

Mlad Mesec donosi vam šansu da ostavite lošu prošlost iza sebe!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019. godine doneće moćne promene!

Kako su ovaj Mesec i Sunce u opoziciji sa Uranom iz Bika mogle bi se dešavati iznenadne promene na polju finansija na celoj planeti, u poljoprivredi i svim imovinskim oblastima. Moglo bi doći do nekih objava kada je hrana u pitanju i mogući novi načini plaćanja. Svakakva čuda su moguća sa ovim aspektima.

Mnoge osobe baš sada mogu da pokrenu novi način ishrane, potrošnje novca i energije. Simbolika ovog meseca su transformacija, strahovi, traume, energija i još mnogo pozitivnih stvari pa ako vam je aspektovan negativno onda to i očekujte ili transformišite i ostavite lošu prošlost iza sebe.

U aspektu sa Uranom je potrebno da se obuzdaju impulsivnost, nemar, kontradiktorna narav i napetost. Sada se ne vredi opirati promenama jer se one prosto dešavaju pa ih treba prihvatiti i krenuti novim životnim tokom.

OVAN

Vama je još uvek Mars u vašem polju ugovora i partnerskih odnosa pa je još potrebna podrška partnera. Mnogi Ovnovi sada rade na svom duhovnom putu dok će pojedini hteti da odustanu od svega jer im je dosta napora i borbe.

Pojedini Ovnovi mogu imati neke iznenadne transformacije za koje ne treba da brinu i da im se opiru. Budite fleksibilni.

BIK

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju partnera, kako poslovnih tako i u ljubavi, uz još tri planete: Sunce, Veneru i Merkur pa će biti dosta pregovora i dogovora. Svi vi koji budete osetili da nemate podršku partnera zapitajte se zašto je to tako.

Možda treba da nešto menjate i transformišete. Pojedini Bikovi će sada izaći u javnost i postaće svesni da se mnogo daju i da treba da pronađu novi pristup.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj mlad Mesec i sve druge planete u Škorpiji nalaze u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice. Mnogi Blizanci sada kreću s novim načinom ishrane, razrađuju detalje kada je posao u pitanju.

Sve treba da se pokrene i mnogi Blizanci treba da izanaliziraju svoje različitosti s partnerom. Poradite i na tome.

RAK

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem polju ljubavi, dece, sporta, poklona. Mnogi Rakovi sada mogu čeznuti za novim ljubavima, romantikom i jakom željom da se izražavaju kada su emocije u pitanju.

Otvarate svoje srce i pitate se radite li stvari koje vas čine srećnim. Porodični odnosi su vrlo naglašeni pa oni koje žele porodicu sada imaju priliku za to, dok se pojedine osobe mogu i razići.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije