Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019. godine doneće moćne promene!

Kako su ovaj Mesec i Sunce u opoziciji sa Uranom iz Bika mogle bi se dešavati iznenadne promene na polju finansija na celoj planeti, u poljoprivredi i svim imovinskim oblastima. Moglo bi doći do nekih objava kada je hrana u pitanju i mogući novi načini plaćanja. Svakakva čuda su moguća sa ovim aspektima.

Mnoge osobe baš sada mogu da pokrenu novi način ishrane, potrošnje novca i energije. Simbolika ovog meseca su transformacija, strahovi, traume, energija i još mnogo pozitivnih stvari pa ako vam je aspektovan negativno onda to i očekujte ili transformišite i ostavite lošu prošlost iza sebe.

U aspektu sa Uranom je potrebno da se obuzdaju impulsivnost, nemar, kontradiktorna narav i napetost. Sada se ne vredi opirati promenama jer se one prosto dešavaju pa ih treba prihvatiti i krenuti novim životnim tokom.

OVAN

Vama je još uvek Mars u vašem polju ugovora i partnerskih odnosa pa je još potrebna podrška partnera. Mnogi Ovnovi sada rade na svom duhovnom putu dok će pojedini hteti da odustanu od svega jer im je dosta napora i borbe.

Pojedini Ovnovi mogu imati neke iznenadne transformacije za koje ne treba da brinu i da im se opiru. Budite fleksibilni.

BIK

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju partnera, kako poslovnih tako i u ljubavi, uz još tri planete: Sunce, Veneru i Merkur pa će biti dosta pregovora i dogovora. Svi vi koji budete osetili da nemate podršku partnera zapitajte se zašto je to tako.

Možda treba da nešto menjate i transformišete. Pojedini Bikovi će sada izaći u javnost i postaće svesni da se mnogo daju i da treba da pronađu novi pristup.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj mlad Mesec i sve druge planete u Škorpiji nalaze u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice. Mnogi Blizanci sada kreću s novim načinom ishrane, razrađuju detalje kada je posao u pitanju.

Sve treba da se pokrene i mnogi Blizanci treba da izanaliziraju svoje različitosti s partnerom. Poradite i na tome.

RAK

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem polju ljubavi, dece, sporta, poklona. Mnogi Rakovi sada mogu čeznuti za novim ljubavima, romantikom i jakom željom da se izražavaju kada su emocije u pitanju.

Otvarate svoje srce i pitate se radite li stvari koje vas čine srećnim. Porodični odnosi su vrlo naglašeni pa oni koje žele porodicu sada imaju priliku za to, dok se pojedine osobe mogu i razići.

PageBreak

LAV

Kod vas su sva događanja usmerena na porodicu, kuću, rodbinske odnose. Sada je vreme da se osetite sigurnim i da razvijate unutrašnji osećaj pa i da slušate svoju intuiciju.

Mnoga pitanja se mogu sada postavljati o vašim korenima dok će ranjivost biti izražena. Odličan je period da se napravi dugoročna reorganizacija i da se uredi kućno okruženje. Kod pojedinih osoba mogu se pojaviti neki nesporazumi i promena planova.

DEVICA

Kod vas se sve događa u polju komunikacije, učenja i svih kontakata. Mnoge Device sada mogu početi da uče nešto novo ili da brinu o nečemu. Sada vam je odlično zapažanje u okolini gde se nalazite.

Pojedine Device sada imaju sreće s testiranjima ili nekim popunjavanjima papira i još s mnogim načinima komunikacije. Šta god da se negativno dogodi, ne reagujte ishitreno i impulsivno.

VAGA

Kod vas se događa u vašem drugom polju finansija gde se sve događa u vašu korist. Mnoge Vage će usmeravati svoja čula na više ciljeve što će im dati pravo zadovoljstvo.

Stvaraju se uslovi za veću zaradu i otvaraju vam se mogućnosti za ovozemaljska uživanja, zato uživajte.

ŠKORPIJA

Kod vas se događa ovaj mlad Mesec, što će vas uz ostale tranzitne planete pokrenuti da se izrazite u nekom novom izdanju pa razmislite kakav utisak ostavljate na druge ljude.

Mnogi Škorpioni bi trebalo da porade na svojoj komunikaciji kako ne bi ostavljali utisak hladnoće i rezervisanosti.

PageBreak

STRELAC

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju psihe, duhovnosti, tajni pa bi mogli da počnete da pokazujete empatiju.

Pojedini Strelci mogu da osećaju potrebu da se izoluju i povuku da napune baterije i sami sa sobom pronalaze duševni mir.

Neki poslovi vas mogu učiniti nestabilnim pa se ne opterećujte već napravite mali predah.

JARAC

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju za uspostavljanje kontakata, druženja s prijateljima, planiranja i grupnih aktivnosti. Sada je vreme da steknete sigurnost kroz druge i da skrenete pažnju sa sebe na druge.

Pojedini Jarčevi mogu doživeti neko iznenadno događanje na emotivnom planu. Glavna preokupacija je poslovni plan što je za vas jako bitno.

VODOLIJA

Kod vas je aktivno polje vaše karijere u društvu. Sada ste jako osetljivi i ranjivi kada je vaš uspeh u pitanju. Sada možete da oživite vašu poslovnu karijeru ili da započnete nešto novo.

Bitno je da poradite na tome kakav utisak ostavljate na poslovne partnere. Mnoge Vodolije mogu da imaju i neka događanja na polju porodice.

RIBE

Možete imati neka nova događanja kada su učenje i čitanje u pitanju. Vaša duša sada može biti i nezadovoljna nekim događanjima. Pojedine Ribe sada mogu da maštaju i da se osećaju produhovljeno kroz neke nove poglede na život.

Vera i nada su vaš najbolji vodič kroz život. Pojedine osobe mogu da za vreme ovog Meseca uđu u razne avanture.

Astrolog: Željka Knežević