Dnevni horoskop za 16. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Vi ste organizator i svi očekuju od vas da budete stabilni. Velike šanse za novac tokom dana. Verujete u svoj kvalitet. Ljubav: Emotivno se dobro osećate, poznanstvo sa osobom iz sfere sporta. Zdravlje:Alerigije vas muče često.

BIK

Posao: Potrebno je da nekog uzmete kao saradnika. Ta osoba će vam sigurno pomoći u radu i napredovanju. Ljubav: Zadovoljni ste sami sa sobom. Bićete opušteni u ljubavnoj vezi. Zdravlje: Budite obazrivi sa gornjim ekstremitetima.

BLIZANCI

Posao: Blizanac treće dekade ima potrebu da menja posao. Morate uvažavati savet jednog dominantnog Lava. Ljubav: Budite optimista, kraći put, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje. Zdravlje: Dosta dobro. Optimistično se osećate.

RAK

Posao: Morate razviti bolju komunikaciju sa saradnicima. Mnogi od njih žele da vam nametnu svoju volju. Njihove ideje mogu biti od koristi. Ljubav: Za one Rakove koji rade po ceo dan, poznanstvo na poslu. Zdravlje: Razdražljivost.

LAV

Posao: Odličan dan za početak novog posla. Verujete jednoj Devici ili Raku. Novac ćete zaraditi putem poslova usluga, posebno ugostiteljstvo. Ljubav: Verujete osobi koja vas čini srećnim i pored vas je. Zdravlje: Odmarajte se tokom dana češće.

DEVICA

Posao: Partner je neko koga treba da slušate kada je i posao u pitanju. Dogovarajte se zajedno, ništa sami ne radite. Ljubav: Osećaj sigurnosti je nešto što vas čini jakim i sposobnim za dalji život. Zdravlje: Brinete o partnerovom zdravlju.

VAGA

Posao: Jaki ste, osećaj borbenosti danas u vama, sigurni ste u svoj stvaralački put kojim idete. Ponekad stanite malo. Prejaka energija. Ljubav: Malo ste opterećenji od partnera sa energijom koja nema kraja. Spustite loptu. Zdravlje: Jak optimizam.

ŠKORPIJA

Posao: Dobar dan za sve one koji bi želeli da se bave nekom umetnošću. Posebno ako ste slikar ili muzičar, prepustite se emocijama. Novac vam stiže spontano. Ljubav: Slobodni moraju da budu u nekom velikom društvu da bi se totalno opustili i sreli nekog. Zdravlje: Dosta se dobro osećate.

STRELAC

Posao: Koliko ste vi zabavni ili spremni na razne podvige, vaši saradnici imaju manji problem sa dodatnom energijom. Ljubav: Partner ima prevelike zahteve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. Zdravlje: Ukoliko ste vozač onda grč u vratu.

JARAC

Posao: Budite otvoreni, posebno je važno da vaš um ima otvorenu enrgiju za druge. Imaćete dobre pregovore oko velike zarade. Ljubav: Verovatno ćete dan provesti van kuće, tako da neće biti vremena za neku preteranu intimu. Zdravlje: Pazite na levo oko.

VODOLIJA

Posao: Opšta situacija na radnom mestu je pomalo podložna agresiji. Stvara vam se dodatna tenzija pa niste u mogućnosti da razmišljate racionalno. Ljubav: Nećete biti u nekom raspoloženju za komunikaciju sa partnerom. Zdravlje: Organi u stomaku osetljivi.

RIBE

Posao: Razmislite i budite pažljivi u toku dana, posebno ako ste na nekom rukovodećem mestu. Ljudima je potrebno razumevanje. Ljubav: Partner vam traži nešto što niste u stanju da uradite. Verovatno je novac ili neka druga usluga. Zdravlje: Išijas vas muči ponovo.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. 

Izvor: Lepa&Srećna