Dnevni lunarni horoskop za 27. novembar 2020. godine najavljuje daleko rasterećeniji dan u odnosu na prethodni. Mnogi će osetiti olakšanje. Ovo je dan  za uživanje i savet je da, pred sam kraj meseca, to i priuštite sebi!

Da li će to biti odlazak u dobar restoran, ili odlazak u šoping, ili možda na masažu, nije toliko važno. Važno je da je momenat da ugodite sebi i da uživate i budete zahvalni u materijalnim, konkretnim stvarima koje vas okružuju. Verovatno ćete potrošiti malo više novca na garderobu i uživanje, ali nećete posebno žaliti. U ovom danu sve poslove vezane za finasnije, nekretnine možete uspešno realizovati. Ipak moguća je i neka nenadana okolnost koja će vas iznenaditi.

Predveče su moguće turbulencije u vezama i brakovima. Partner vas može nečim šokirati ili se vi naglo možete odlučiti za prekid veze. To donosi aspekt Meseca i Urana koji se dešava oko pola 9 uveče. Ovaj aspekt takođe donosi nagli ulazak u vezu ili neočekivani susret. Najvažnije je sada da ne budete posesivni prema partneru, jer se to sad neće tolerisati. Isto ako vam partner vama bude previše naporan, vi možete burno reagovati. Da ne bi došlo do sukoba, važno je sada poštovati tuđu slobodu i imati prijateljski odnos. Što može biti izazov, jer će strasti biti prilično jake!

Astrolog: Nevena Cvetković