Danas je Mesec u znaku Ovna, i ovo je dan koji nosi velike izazove. Akcija koja bude započeta danas nailazi na ozbiljne prepreke. Samo izuzetno istrajni i uporni ovo mogu prevazići. A baš danas će istrajnosti nedostajati. Ne odustajte posle prvog neuspeha!

Bićemo suočeni sa teškim emocijama i sa naličjem stvari. Naročito oko 14 i 30h kada Mesec bude u kvadratu sa Plutonom. U vestima će sada biti posebno teških tema. Na individualnom nivou, susret sa svim od čega želimo da pobegnemo i šta želimo da potisnemo. Gledamo u oči svim svojim strahovima. I ovo je upravo cilj ovog aspekta, da se suočimo sa najdbljim i najmračnijim porivima u sebi. A prvi korak ka rešavanju istih je osvešćivanje.

U večernjim satima će postojati sklonost ka preterivanju u nekoj akciji, kada Mesec napravi kvadrat sa Jupiterom. Ko se bavi sportom nek bude posebno oprezan. Možete imati osećaj da ćete uspeti da uradite puno toga, ali s obzirom da Mesec ide u kvadrat sa Saturnom, velika je šansa da posao ostavite na pola. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza, jer ćete nailaziti na prepreke i sa manje.

Danas je savet da se manje borite, a više da prihvatite okolnosti koje dolaze i da otkrijete koja je to lekcija koju treba da naučite iz njih!

Astrolog: Nevena Cvetković