Dnevni lunarni horoskop za 8. novembar 2020. godine pokazuje da će nam Mesec u znaku Lava pomoći da dišemo ravnomernije, pratimo emocije... ali i da će možda nekima one proključati! Šta je to što danas moramo da izbegnemo? Pre svega, pohlepu. Ovo je najnepoželjniji motiv naših postupaka danas, treba da budete pažljivi i iskreni, kako prema sebi, tako i prema drugima.

Dan je odličan za pravljenje planova i rađanje novih ideja. Čak i ako trenutno nema šanse da ih sprovedete, temeljnije analizirajte svoje želje, dajte sebi vremena za dobru pripremu. Tako danas  možete započeti planiranje: podelite proces na faze, sastavite približne rasporede, označite glavne zadatke u kalendaru.

Smatrajte da je ovo već početak - bar na nivou namera. Generalno, dnevna energija je nestabilna: nakon navale nadahnuća, iznenada možete i da klonete sa raspoloženjem. Promenljivo je i zdravstveno stanje, a moguć je i napad apetita - možda želja za hranom koja nije baš super zdrava. Pazite, ne podležite kompulzivnim impulsima: bilo koji višak - u hrani, komunikaciji, trošenje - može stvoriti probleme.

Ako vas nešto muči, najbolje je da se obratite najbližim prijateljima ili rođacima - pitajte za savet ili samo naglas izgovorite svoje sumnje. Inače, dan je generalno veoma povoljan za jačanje porodičnih i prijateljskih veza. Kreativnost, intenzivni sportovi... ili seks pomoći će ujednačavanju promena raspoloženja!

Izvor: Lepa&Srećna