Dnevni horoskop za 9. novembar najavljuje početak sedmice koja nas vodi do mladog Meseca , ali do sada je njegov uticaj gotovo neprimetan. Ponedeljak poziva da sebi obezbedimo i "hleba i igara"! Energija dana donosi uzbuđenje, podstiče aktivnost, dobro će delovati na sve one koji su spremni za akciju, naročito one koji priželjkuju avanture, bilo na poslu bilo u ljubavnom životu!

Ne potiskujte svoje želje - ovo je odličan podsticaj da se krećete i stvarate, postižete više, proširite skalu sopstvenog života. Važno: sve što preduzmete, pokušajte da dovršite danas - barem dovedite do srednjeg rezultata. U bilo kojoj oblasti, najuspešniji će biti slučajevi zbog kojih treba da se usudite da nešto preduzmete, prevaziđete sebe, nadmašite uobičajena ograničenja.

I možda ćete time pomoći drugima! Zaista, često se dešava da čovek, deleći neke svoje tajne, ali i resurse, sa drugima, i sam ojača - i dobije priliku da izađe iz lične krizne situacije. Treba zadržati što aktiviniji odnos prema sportu - danas se odlučite na trening snage, trčanje, pa čak i boks ili borilačke veštine. Mladi Mesec koji dolazi donosi mogućnost za rad sa viškom kilograma: gotovo svi naredni dani povoljni su za detoksikaciju i / ili isprekidan post. Prekomerna hrana, meso, industrijski proizvodi samo će preopteretiti telo i oduzeće vam energiju.

Izvor: Lepa&Srećna