Dnevni lunarni horoskop pokazuje da je Mesec u znaku Raka, tako da konačno stiže dan predaha. Najbolje je da se posvetite opuštanju, nezi,  dobrom odmoru i pažljivoj brizi o sebi. Slobodno otkažite sve ranije zakazane sastanke koji vam danas ne prijaju, ne počinjite nepotrebne poslove.

Danas nema potrebe da se žrtvujete, naročito ako još nije jasno za šta se žrtvujete. Tokom protekle nedelje spoljne okolnosti su već dovoljno testirale našu snagu; nakupljeni umor uzrokuje pad samokontrole. Zbog toga ne bi trebalo da pokušavate da kontrolišete sve: što manje stresa, to bolje!

Ključni koncepti dana su smirenost, ublažavanje, uspostavljanje ravnoteže. Neka želje i misli slobodno plutaju, prepustite se njihovom toku - tok će vas odvesti gde god želite. Danas će biti  uspešne samo one kupovine koje su vam zaista neophodne. Mesec danas nije u povoljnoj fazi za šišanje i manikir, ali jeste za masažu i saunu. Dodaćemo - i za uživanje u ljubavi s partnerom.

Hedonizam nije potpun bez gastronomskih užitaka, a dobra vest je da možete sebi priuštiti sve od hrane što želite, nema "lepljenja" za uobičajene delove tela gde prvo vidimo višak kilograma! Danas su mogući vizionarski snovi, ali njihove slike nećemo lako dešifrovati. Zapišite ih, tumačenja će doći kasnije.

Izvor: Lepa&Srećna