OVAN (21.3 - 20.4)

Posao Venera, vladalac astrološke kuće posla, krajem perioda ulazi u znak Škorpije, opominjući vas da izbegavate nepotrebne troškove i rizične transakcije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 3. septembra, možete da uspostavite nove kontakte sa partnerima iz zemalja engleskog i italijanskog jezičkog područja.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Marsa, simbola seksualnosti i impulsivnosti koji se priprema da uđe u Vodoliju, najavljuje buru emocija, što će najviše osetiti predstavnici vašeg znaka koji su rođeni u trećoj dekadi. Trigon između Merkura i Saturna povoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Mars, planeta akcije u devetom polju, u napetim aspektima sa Merkurom i Uranom, upozorava da budete oprezniji ukoliko planirate saradnju sa strancima ili putovanje u inostranstvo, naročito u vreme poslednje Mesečeve četvrti, 3. septembra. Posle 6. septembra, ulaskom Merkura u Devicu, finansijska situacija kreće nabolje.

Ljubav Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, prelazeći preko astrološkog polja posla obrazuje opoziciju sa Uranom, što može da vam donese iznenadno razdvajanje od partnera, zbog više sile, najverovatnije odlaska na put. U prvoj polovini nedelje, moguć susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Smanjite obroke.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, 3. septembra, nemojte da sklapate dogovore i da potpisujete važne ugovore, bolje ih odložite za kraj perioda. Kvadrat između Marsa i Urana u vašoj 12. kući, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav Pozicije ljubavnih planeta opominju da izbegavate rasprave sa partnerom, izazvane njegovom ljubomorom i posesivnošću. Vaš vladalac Merkur, 6. septembra, ulazi u Devicu, obrazujući sjajne aspekte sa Venerom i Saturnom koji istog dana kreće direktnim hodom, zbog čega komunikacija sa partnerom postaje bolja.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe. 

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko astroloških polja prepreka, ličnosti i posla, upozorava da povedete više računa o finansijama. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 3. septembra, vodite računa šta i kome pričate. Merkur blizu fiksne zvezde Regulus, od 4. do 6. septembra, donosi vam kontakte sa osobama na položaju.

Ljubav Zbog pozicije ljubavnih planeta, nemojte da očekujete previše od osobe s kojom ste odnedavno u emotivnom odnosu, naročito ukoliko se radi o nekoj Škorpiji ili Ribama. Slobodni Rakovi, posle 6. septembra, kada Saturn, planeta prošlosti, kreće direktnim hodom, mogu da obnove vezu sa starom simpatijom.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak nedeljnog horoskopa: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

PageBreak

LAV (23.7 - 22.8)

Posao Početkom perioda možete da očekujete dobitke preko poslova sa nekretninama. Pozicija Marsa, planete akcije, pod uticajem Venere, upozorava da ne insistirate na realizaciji nekih poslova. U periodu od 4. do 6. septembra, Merkur u konjunkciji sa nekretnicom Regulusom u vašem znaku, donosi vam podršku uticajnih osoba.

Ljubav Zbog napetih aspekata Urana, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, odnos s partnerom može da zapadne u krizu. Ako ste slobodni, posle 6. septembra očekuje vas susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama, a zauzetima donosi mogućnost odlaska na zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Nervoza.

DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, 3. septembra može vam se ukazati prilika za neočekivanu zaradu preko honorarnog posla. Aspekti Urana, simbola discipline i odgovornosti, pod uticajem Meseca, krajem nedelje donose vam šansu za napredovanje na poslu.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, opominje da u prvoj polovini perioda izbegavate rasprave sa partnerom. Aspekti Saturna posle 6. septembra povoljno utiču na vaš odnos sa voljenom osobom, naročito ako se radi o nekom Jarcu. Slobodne Device, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, mogu da upoznaju mlađu osobu.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za septembar 2018. godine

VAGA (23.9 - 22.10)

Posao Direktan hod Saturna, planete ambicije preko četvrte astrološke kuće posle 6. septembra, donosi vam šanse za obnovu saradnje sa strancima, ukoliko se bavite privatnim biznisom ili nekim kreativnim zanimanjem. Krajem perioda, izbegavajte nepotrebne troškove, ako trgujete nekretninama ili hartijama od vrednosti.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca, Venere, simbola ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa harizmatičnom osobom koju ste verovatno već upoznali preko poslovnih kontakata. Krajem nedelje, klonite se nepotrebnih rasprava sa članovima porodice i partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu ili Ovnu.

Zdravlje Izbegavajte slatkiše.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 3. septembra, trebalo bi da se klonite nepotrebnih troškova, rizičnih transakcija i podizanja kredita. Direktan hod Saturna preko trećeg astrološkog polja, posle 6. septembra, može da prolongira pravne procese vezane za vaše poslovne aktivnosti.

Ljubav Pozicije ljubavnih simbola, vašeg vladaoca Marsa, Neptuna i Venere, planete koja upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, tokom celog perioda nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Sredinom nedelje, od 4. do 6. septembra, jedna Devica će verovatno uspeti da skrene vašu pažnju na sebe. Riba vam šalje SMS.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak nedeljnog horoskopa: STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

STRELAC (23.11 - 21.12)

Posao Početkom perioda možete da očekujete novčane dobitke preko poslova u vezi sa kupoprodajom nekretnina. Naglašen znak Jarca donosi vam profesionalnu satisfakciju, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Dogovor sa strancima, koji ste nedavno sklopili, mogao bi da se pretvori u dugoročnu saradnju.

Ljubav Sredinom perioda, kada Merkur, vladalac kuće ljubavi ulazi u Devicu, možete da stupite u kontakt sa mlađom osobom, preko interneta ili neke društvene mreže. Direktan hod planete prošlosti, Saturna, u drugoj polovini nedelje, najavljuje susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, moguće lekarom ili naučnikom.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

JARAC (22.12 - 20.1)

Posao Direktan hod vašeg vladaoca Saturna preko vašeg znaka, posle 6. septembra, povoljno utiče na odnos sa poslovnim partnerima. Aspekti Urana u retrogradnom hodu, planete koje simbolizuju budućnost i nove tehnologije, u drugoj polovini perioda, donose vam šanse za proširenje saradnje sa inostranim firmama.

Ljubav U prvoj polovini perioda iskoristite naklonost zvezda da porazgovarate sa voljenom osobom o nekim važnim temama, naročito ukoliko se radi o nekoj Ribi ili Biku. Merkur, simbol komunikacija, sredinom perioda, ulazi u Devicu, podstičući partnerovu žudnju za vama, posebno ako ste u drugom braku ili značajnoj vezi.

Zdravlje Rekreirajte se.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za septembar 2018. godine

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 3. septembra, povedite više računa o dokumentaciji i budete oprezniji ako planirate kupoprodaju nekretnina preko posrednika. U drugoj polovini nedelje, kada jedan od vaših vladalaca Saturn kreće direktnim hodom, bićete uspešni ako radite u medijima, marketingu ili turizmu. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav U prvoj polovini nedelje nemojte da očekujete previše od osobe s kojom ste odnedavno u vezi, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Ukoliko ste slobodni, krajem perioda, kada se Venera sprema da uđe u erotičnu Škorpiju, možete da obnovite romansu sa nekadašnjom simpatijom.

Zdravlje Glavobolja.

RIBE (20.2 - 20.3)

Posao U periodu od od 4. do 6. septembra oslonite se na podršku osobe na položaju. Saturn u direktnom hodu i vaši vladaoci Jupiter i Neptun, posle 6. septembra, povoljno utiču na finansije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 3. septembra, možete da obnovite saradnju sa strancima, ako ste martovska Riba.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete seksualnosti, u prvoj polovini perioda, upozorava da pokušate da izbegnete situacije u kojima partner želi da vam nametne svoje mišljenje. Ako ste slobodni, sredinom nedelje, kada Merkur ulazi u vaše polje ljubavi, očekuje vas susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti